Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'audiència pública del Pla especial de la Devesa es farà el dimarts 24 de maig

L'acte, que està obert a tota la ciutadania, es farà a la sala d'actes del Palau de Fires de Girona.

L’audiència pública per a la presentació del Pla Especial de la Devesa tindrà lloc dimarts 24 de maig, a la sala d’actes del Palau de Fires de Girona, a les 19.30 h. Des del mes de gener del 2015 l’Ajuntament de Girona va iniciar de forma participada amb la ciutadania l’elaboració del nou Pla especial de la Devesa, instrument urbanístic que pretén, mitjançant l’actuació en l’espai físic del parc, compatibilitzar les funcions ecològica, paisatgística, patrimonial, cultural i social de la Devesa.

Per tal de continuar avançant cap a l’aprovació del Pla s’ha volgut convocar la ciutadania a una audiència pública, un espai de participació obert a tothom per a la presentació pública i debat entre Ajuntament i ciutadania de qüestions especialment significatives de l’acció municipal, com és el cas del Pla especial de la Devesa.

L’acte, que es desenvoluparà d’acord amb el que estableix el Reglament regulador de les institucions de la participança i de la gestió de conflictes de l’Ajuntament de Girona, el presidirà l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas. Hi intervindran representants del govern municipal i dels grups municipals de l’oposició. També hi haurà un torn de paraules per al públic assistent.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.