Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comença la quarta edició del cicle de xerrades sobre viatges "A la carretera"

Les Biblioteques de Girona i la llibreria Ulysses organitzen conjuntament aquesta proposta en la qual es dóna a conèixer l'experiència de viatgers escriptors.

Com cada mes de maig en els darrers quatre anys, les biblioteques de Girona, juntament amb la llibreria Ulyssus, conviden a la descoberta de diversos indrets del món de la mà de viatgers escriptors disposats a compartir les seves experiències de viatge a l’entorn d’una afició, d’una inquietud personal o d’una opció professional, i a conèixer els llibres en què han traslladat aquestes vivències. El cicle de xerrades sobre viatges “A la carretera” comença de nou aquesta setmana.

L’eix central del cicle, que tindrà lloc durant cinc dijous consecutius a partir del 12 de maig, són les xerrades de viatgers i exploradors a qui el fet de viatjar ha influït de forma important en el seu trajecte vital i ha suposat una important font d’experiència, de coneixement i de sensacions.

Les xerrades d’aquesta quarta edició comencen amb el nedador Miquel Sunyer que, aquest dijous, dia 12 de maig, a la Biblioteca Carles Rahola, compartirà les seves experiències fruit dels reptes de natació de llarga distància en aigües obertes que ha realitzat arreu del món, que ha recollit a l'obra 48 bBraçades.

L'escriptora Núria Garcia Quera visitarà la Biblioteca Just M. Casero el 19 de maig i explicarà com, a partir d'una curiosa coneixença de diversos viatges a Mali i d'una malària que va estar a punt de llevar-li la vida, va sorgir la novel·la A dalt de la duna roja.

El periodista i escriptor Jaume Sanllorente, fundador de Sonrisas de Bombay, explicarà el 26 de maig a la Biblioteca Ernest Lluch, com ha aconseguit que els seus libres i l'escriptura siguin una eina d'activisme i compromís social amb els més desfavorits.

La següent parada, portarà a Marc Serena el 2 de juny a la Biblioteca Salvador Allende. Després de viatjar per 25 països del món per conèixer 25 joves de la seva edat, de creuar l'Àfrica a la recerca d'amors prohibits... Marc Serena viatja ara micropobles catalans amb una furgoneta i acompanyat d'un fotògraf, l'Edu Bayer, pel projecte Microcatalunya.cat.

El cicle es clourà a la Biblioteca Antònia Adroher el 9 de juny, on Jordi Canal-Soler, relatarà el seu viatge a Alaska i Yukon. Un recorregut per aquests paratges amb la història, la natura i la descoberta personal com a fil conductor.

Les xerrades s’acompanyaran de seleccions de fons sobre viatges en cada biblioteca i d’altres activitats, com hores del conte, presentacions, el taller “Organitza el teu viatge per Internet” (a la Biblioteca Carles Rahola), la xerrada per a joves “Opcions per veure món amb pocs diners” i el concurs de fotografia mitjançant Instagram “Els camins del teu viatge”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.