Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Elliott Murphy, Immaculate Fools, Adrià Puntí i La Bien Querida, caps de cartell de l'In-somni 2016

El canvi de dates (del 8 al 12 de juny) i d'ubicació són les principals novetats de la 13a edició del festival.

Artistes com Elliott Murphy, Immaculate Fools, Adrià Puntí i La Bien Querida actuaran en el marc del proper Festival In-somni, que tindrà lloc del 8 al 12 de juny a Girona. Enguany s’estrenen dates i escenaris, ja que l’esdeveniment es trasllada de la Copa a fins a set escenaris diferents de la ciutat i dels municipi veí de Salt.

L’edició d’aquest 2016 comptarà també amb un concert gratuït, el dissabte 11 de juny, a la plaça de Calvet i Rubalcaba. Hi actuaran The Crab Apples, Sexy Bicycle i Waltrapa & Cashmakers a partir de les 18 h. Altres escenaris del festival seran l’Auditori de La Mercè (hi actuarà Elliott Murphy, el 8 de juny), el local Yeah! (hi actuarà Pantaleó, el 9 de juny), la sala Platea (hi actuaran Xebi SF, Sanjays i La Bien Querida, el divendres 10 de juny, i Marion Harper i Immaculate Fools, el diumenge 12 de juny) i la sala La Mirona, de Salt (hi actuaran The Saurs, Capsula, Bullitt i Slavedown, el divendres 10 de juny, i Adrià Puntí, el dissabte 11 de juny).

El tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha subratllat que l’In-somni és un “festival elitista de preu baix, assequible a tothom, per gaudir de la música”, fent referència al fet que fins al dia 10 de maig es pot adquirir un abonament per veure tots els concerts a 30 euros i, a partir de llavors, a 40 euros. Ribas també ha posat èmfasi en el canvi de dates i de lloc assenyalant que “s’ha de reordenar el volum de festivals de Girona i comptabilitzar dates, artistes i conceptes, buscant els trets diferencials”.

En aquesta línia, el director del festival, Jaume Massaguer, ha manifestat que “el festival proposa noms que no es poden veure en altres festivals” i que aquest any s’ha volgut donar “un nou impuls al festival buscant un públic més específic”.

El Museu del Cinema participarà aquest any també amb el festival amb la projecció del documental The second act of Elliott Murphy i l’estrena de l’audiovisual Rock contra la guerra, que es podran veure els dies 11 i 12 de juny.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.