Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La redacció del nou Pla Local de Joventut 2016-2019 estarà llesta el mes de juliol

L'Ajuntament de Girona vol impulsar el Pla Local de Joventut per fer-lo més dinàmic i plural a través de la participació del col·lectiu jove de la ciutat.

L’Ajuntament de Girona vol donar una empenta al nou Pla Local de Joventut per tal que sigui més participat i més representatiu de la diversitat del col·lectiu jove. Des de l’última setmana d’abril, la regidora de Joventut, Elisabeth Riera, ha estat parlant, a través d’una ronda de trobades, amb les associacions juvenils, amb els equips directius d’instituts i amb la Universitat de Girona per poder engegar la redacció del proper Pla Local de Joventut 2016–2019. “La voluntat de la regidoria de joventut és que el procés de redacció del Pla de Joventut 2016-2019 sigui participat, i per això estem animant a les associacions juvenils i als alumnes d’instituts i universitaris a participar activament en aquest procediment”, ha afirmat la regidora. La previsió és que el Pla pugui estar acabat el juliol i que s’aprovi definitivament pel Ple municipal al principi del quart trimestre de l’any.

“Un cop constatem la voluntat de participació de tothom ens posarem a treballar en un calendari, establirem dinàmiques i terminis i començarem amb el procés de redacció dels pla”, ha remarcat Elisabeth Riera, que també ha volgut manifestar que “hem de ser conscients de la importància que els nostres joves participin d’aquests processos, ja que el resultat final ha d’estar adaptat als seus interessos. Educar en la participació és vital com a aprenentatge i aporta un enriquiment individual i comunitari”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.