Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 1,7 milions d'impressions a les xarxes socials de l'estrena de "Joc de trons" a Girona

El Tron de Ferro va captar l'atenció de més d'un miler de persones seguidores de la sèrie que s'hi van voler fotografiar assegudes.

Girona va acollir dilluns passat, dia 25 d’abril, l’estrena del primer capítol de la sisena temporada de Joc de trons, que emet en exclusiva a l’Estat espanyol Movistar+. Més de 1.100 seguidors de la sèrie es van trobar al Teatre Municipal de Girona per veure “The red woman”, el primer capítol de la temporada, i el documental de Movistar+ Joc de Trons T6. Viatge a Espanya, en el qual es narra com va transcórrer el rodatge a Girona i a d’altres localitzacions. Només a Girona, l’impacte econòmic directe del rodatge va ser de 3,5 milions d’euros.

A més dels dos passis del capítol projectats al Teatre, la jornada va comptar amb diverses activitats relacionades amb l’estrena. Entre elles, destaca la presència del Tron de Ferro de la sèrie que Movistar+ va dur fins a Girona. Durant dos dies –dilluns 25 i dimarts 26 d’abril- es va poder visitar el tron a la planta baixa del Teatre Municipal, permetent als fans de la sèrie asseure-s’hi i fer-s’hi una foto.

Els resultats aconseguits per aquesta activitat demostren el seu èxit, ja que s’han registrat més de 1.000 usuaris, dels quals un 58% són dones davant d’un 42% d’homes. Gairebé un 20% d’aquests participants han vingut des d’altres llocs a Girona, com Barcelona o Andorra.

Així mateix, del total d’usuaris, un 60% ha rebut la foto en el tron per correu electrònic i el 40% restant a través de Facebook. Aquells que han escollit la xarxa social per compartir la foto, comptaven en total amb gairebé 160.000 contactes, aconseguint que l’acció arribés a 1.742.429 impressions.

D’altra banda, les 1.213 fotos publicades amb l’aplicació encarregada d’aquesta activitat, han aconseguit 10.760 interaccions, de les quals un 88,82% (9.557) s’han generat a través de “likes” i un 11,18% (1.203) a través de comentaris.

L’estrena de la sisena temporada de Joc de trons s’ha dut a terme en paral·lel a la celebració del Plot Series Fest de Girona, punt de trobada de serièfils i professionals del sector que, gràcies a l’aportació de Movistar+, ha projectat sèries de gran repercussió internacional com ara Borgen, House of cards, Penny Dreadful o Outlander, entre altres. En la primera edició, el festival ha aconseguit congregar a gairebé 1.000 espectadors.

A més a més, també s’ha celebrat el mercat "Joc de trons" a la plaça del Pallol, on s’han posat a la venda diferents productes relacionats amb la sèrie; s’ha decorat l’Ajuntament de Girona amb motius de la sèrie, i s’han dut a terme espectacles a la plaça del Vi amb actors caracteritzats per personatges de Joc de trons

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.