Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festival de Cinema de Girona ha rebut 9.000 pel·lícules procedents de 130 països

El Festival de cinema tanca la inscripció per participar a la 28ena edició de Girona, amb una participació d'obres de tot el món. La ciutat esdevé un atractiu pel talent del 75% dels països reconeguts per Google.

Diumenge 1 de maig es tanca la recepció de films al Festival, però es mantindrà oberta la convocatoria als autors de l’entorn de Girona, de la secció titulada D.O. (Denominació d’Origen), només caldrà que s’adrecin per Email a info@gironafilmfestival.com, sol·licitant-ho i enviant la documentació i pel·lícula. S’admeten tots els gèneres, estils o temàtiques.

Girona esdevé un potent pol d’atracció de talent al món. Els equips creatius i tècnics que formen part de les nou mil obres cinematogràfiques, han elegit la nostra ciutat perquè aculli la seva creació. El gran impacte publicitari que representa per la ciutat és difícil de calcular.

El Festival esdevé un excepcional congrés internacional de talent. El talent es desenvolupa confrontant-se amablement i esdevé el principal motor econòmic d’un país. El Festival de cinema de Girona ha atret cap a Girona importants productores com la Fox, Steinweg Emotion Pictures, Fresco Films, entre altres; ha particitat del recent augment de públic, tanmateix ha motoritzat altres Festivals, escoles de cinema, primera filmcommission espanyola, produccions, etc. Només la xispa del talent engega el motor i per què la xispa s’encengui, la llum de la imaginació s’ha de confrontar com ho fa el Festival.

 

Els països amb més inscripció són els d’alta producció com Estats Units, amb més de mil pel·lícules, el deu per cent de la totalitat. El segueixen Espanya que se li sumen les catalanes, Anglaterra, França, La India, Italia, Iran, Canadà, Brasil i Alemanya.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.