Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Trobada institucional a l'Ajuntament de Girona amb motiu de l'estrena de la sisena temporada de "Joc de trons"

L'alcaldessa de Girona rep el president de Movistar+, el president de la Generalitat de Catalunya i el director general de Telefónica Catalunya.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquest matí el president de Movistar+, Luis Blasco, a l’Ajuntament de Girona amb motiu de l’estrena avui del primer capítol de la sisena temporada de Joc de trons, que es va rodar en part a la ciutat. La trobada ha tingut lloc a la Sala de Junta de Govern Local i hi han assistit també el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; el director general de Telefónica Catalunya, Kim Faura, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas.

Durant la jornada d’avui s’han organitzat un seguit d’activitats al Teatre Municipal de Girona amb motiu de l’estrena de la nova temporada de la sèrie. El moment més esperat del dia serà la projecció del primer capítol de la sisena temporada de Joc de trons, “The red woman”, que es passarà en dos passis (un a les 20 h i a les 22.30 h) en versió original subtitulada en català. A continuació, es projectarà el documental Juego de tronos T6. Viaje a España. Prèviament a l’estrena, a les 18 h, es projectarà el documental Taller Canal +, sobre la cinquena temporada de Joc de trons, i a les 19.15 h hi haurà una demostració de combat a càrrec de la companyia Drakonia a la plaça del Vi.

Movistar+ és qui té els drets de Joc de trons a l’Estat espanyol. Seguint la línia de suport de la companyia a Girona, sobretot després del rodatge durant tres setmanes de diversos episodis de la nova temporada de la sèrie a la ciutat, Movistar+ és també el patrocinador oficial del nou festival Plot Girona Series Fest, que comença demà i que s’allargarà fins al proper diumenge, dia 1 de maig. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.