Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull dilluns l'estrena del primer capítol de la sisena temporada de "Joc de trons"

Es faran dues projeccions de l'episodi "The red woman" al Teatre Municipal: una a les 20 h i l'altra a les 22.30 h.

Girona acollirà aquest dilluns, dia 25 d’abril, l’estrena del primer capítol de la sisena temporada de Joc de trons. La projecció de l’episodi “The red woman” es farà en dos passis: un a les 20 h i l’altre a les 22.30 h, tots dos al Teatre Municipal de Girona. Cadascun dels dos passis anirà seguit de la projecció del documental Juego de tronos T6. Viaje a España, en el qual es podran veure les diferents localitzacions d'aquesta sisena temporada, entre les quals hi ha Girona. Abans de la projecció del primer passi, es podrà veure el documental Taller Canal +, sobre la cinquena temporada de la sèrie.

Les activitats el dilluns començaran de bon matí. De 8 a 12 h, el Teatre acollirà la realització i producció del programa “El món a RAC1”, conduït pel periodista Jordi Basté. A partir de les 9 h del matí s’obrirà el mercat “Joc de trons” a la plaça del Pallol, que es podrà visitar fins a les 23 h i en el qual es podran trobar parades de diferents productes relacionats amb la sèrie. De les 9.30 a les 13.30 h i de les 16 a les 20 h es podrà accedir a l’espai del Teatre Municipal dedicat al tron de Joc de trons, que es podrà veure a Girona gràcies a Movistar+. L’Ajuntament de Girona estarà especialment decorat per a les activitats que s’acolliran durant tot el dia, com un espectacle a càrrec de la companyia Drakonia a la plaça del Vi (19.15 h).

Aquesta programació d’activitats ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Girona amb Movistar+. La sisena temporada de Joc de trons que s'estrena a Girona s'emet en exclusiva a Movistar+ a partir del 24 d'abril.
 

Programació d’activitats dilluns 25 d’abril
 
Horari
Activitat
 
Lloc
Accés
8 h – 12 h
“El món a Rac1”
Teatre Municipal
Lliure
(aforament limitat)
9 h – 23 h
Mercat “Joc de trons”
 
Plaça del Pallol
Lliure
9.30 h – 13.30 h
i 16 – 20 h
Visita al tron de Joc de trons (cedit per Movistar+)
Teatre Municipal
de Girona
Lliure
18 h
Projecció del documental Taller Canal+
Teatre Municipal
de Girona
Lliure
(aforament limitat)
19.15 h
Demostració de combat a càrrec de la companyia Drakonia
 
Plaça del Vi
Lliure
20 h
Projecció del primer episodi de la sisena temporada de Joc de trons: “The red woman”. A continuació, projecció del documental Juego de tronos T6. Viaje a España
 
Teatre Municipal
de Girona
Accés amb reserva prèvia
22.30 h
Projecció del primer episodi de la sisena temporada de Joc de trons: “The red woman”. A continuació, projecció del documental Juego de tronos T6. Viaje a España
Teatre Municipal
de Girona
Accés amb reserva prèvia

 

NOTA: Tots els espais i activitats són d’accés lliure excepte els dos passis de les projeccions del primer episodi de la sisena temporada de la sèrie (a les 20 i a les 22.30 h). Els mitjans que s’hagin acreditat correctament i prèviament, hauran de recollir l’acreditació per accedir al Teatre Municipal en aquests passis dilluns a les 17 h a l’Ajuntament de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.