Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La tercera edició del Girona Gran Fondo torna a convertir la ciutat en un punt de trobada ciclista del 6 a l'11 de juny

Aprofitant la celebració de la prova, es portarà a terme la primera acció conjunta #DTEGirona, entre l'Ajuntament, l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Inscripcions ampliades fins al 20 de maig a causa de la gran demanda i interès que aquest esdeveniment ha provocat. Tot i això les places són limitades.

El proper 6 de juny començarà a la ciutat la tercera edició del Girona Gran Fondo, durant el qual s’han programat diferents proves i activitats aptes per a tots els públics que convertiran Girona en un punt de trobada ciclista fins a l’11 de juny. Aprofitant l’esdeveniment esportiu, es portarà a terme la primera acció conjunta #DTEGirona entre l’Ajuntament de Girona, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’acció parteix de l’ACT i vol donar protagonisme a Girona com a Destinació de Ciclisme de Carretera, per la qual cosa s’ha organitzat un fam trip (viatge de familiarització) amb una vintena de touroperadors d’Anglaterra, el Benelux, Dinamarca, els Estats Units i Alemanya especialitzats en aquest esport, que vindran a Girona els propers 6 i 7 de juny i participaran en una de les proves.

“La segona edició del Girona Gran Fondo tenia com objectiu posicionar Girona com a referent turístic i esportiu i assolir la certificació de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) dins de la qual el ciclisme és un dels esports primordials”, tal com ha destacat la tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana, que també ha volgut remarcar que “un cop assolit l’objectiu, el pla operatiu de la DTE Girona preveu un pla d’accions, presentat fa pocs dies amb la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, entre les quals potenciar els esdeveniments marca DTE, un dels quals el Girona Gran Fondo, amb l’objectiu de captar esportistes en l’eix internacional, sense descuidar la proximitat”

Durant tota la setmana hi haurà quatre activitats ciclistes: la pujada cronometrada als Àngels, la cursa nocturna pel Barri Vell (10 voltes de 250 m a contrarellotge), el Descens Urbà i la prova Girona Gran Fondo de 125 km de recorregut. La responsable del Club Ciclista Bike Breaks, Saskia Welch-van-Vuuren, ha volgut destacar que les inscripcions es tancaran aquesta setmana i que es preveu una participació d’uns 300 ciclistes de diferents països, fet que situa la ciutat de Girona a primer nivell internacional. Alguns dels participants s’allotjaran en hotels certificats de la DTE, com l’hotel Ultònia que, a més, acollirà un workshop.

Trobareu més informació al web del Girona Gran Fondo

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.