Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les biblioteques de Girona celebren la quarta Revetlla de Sant Jordi

La iniciativa, de caire participatiu, tindrà lloc la vigília de la diada i entre altres activitats acollirà una donació de sang a la Biblioteca Carles Rahola.

El dia 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, tindrà lloc la 4a edició de la Revetlla de Sant Jordi, una iniciativa del Servei de Biblioteques de Catalunya que ha esdevingut la festa dels llibres, la lectura i les biblioteques d’arreu de Catalunya. Les biblioteques de Girona s’hi sumen convidant tots els seus lectors a gaudir de les nombroses activitats que han programat. Dins de tots els actes que s’hi celebraran cal destacar la campanya de donació de sang, que tindrà lloc a la Biblioteca Carles Rahola de cinc a vuit del vespre.

Entre les activitats que es duran a terme durant tot el dia també hi ha el lliurament de premis de la primera edició del Concurs de literatura infantil i juvenil MOT a la Biblioteca Carles Rahola, que ha comptat amb la participació de 139 treballs presentats per nens i nenes de 14 escoles de la ciutat de Girona o el cicle “A peu de lletra”, que enguany consistirà en la lectura viva de textos de Miquel Martí i Pol amb la participació dels centres educatius del barri, entitats, participants dels clubs de lectura i usuaris de la biblioteca i que organitza la Biblioteca Antònia Adroher per sisè any consecutiu.

Per a famílies amb infants, a la Biblioteca Just M. Casero s’ofereix una hora del conte i a la Carles Rahola una sessió de cinema familiar, un taller de lectura i creació de contes familiars i una signatura de llibres a càrrec de Maria Mercè Roca. A la la Biblioteca Ernest Lluch hi tindrà lloc la presentació del llibre Mi sangre en la tierra, de José Luis Prior, a les set de la tarda.

Per finalitzar la Revetlla, a les biblioteques Salvador Allende i Just M. Casero es podrà fer un tast de llibres; escoltar Contes per despertar els adults, de la mà de Clarat, i compartir les recomanacions lectores dels lectors i personal de la biblioteca.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.