Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona obté una menció Infoparticip@ per la qualitat i la transparència de la comunicació municipal

El consistori compleix un 90,38% dels 52 indicadors marcats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’Ajuntament de Girona ha obtingut una menció Infoparticipa per la qualitat i la transparència de la comunicació pública municipal. El consistori compleix 47 dels 52 indicadors (un 90,38%) marcats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP).

La tinenta d’alcalde i regidora d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament, M. Àngels Planas, recollirà aquesta tarda el guardó, que es lliurarà en el marc de la 3a edició dels Premis InfoParticipa. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc a El Born Centre Cultural de Barcelona i se celebrarà en el marc d’una jornada sobre transversalitat de la transparència organitzada conjuntament pel LPCCP i l’Oficina Antifrau de Catalunya.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat els premis que està rebent la ciutat: “Ahir el Consell d’Europa ens va guardonar amb el Premi d’Europa 2016, i avui obtenim aquesta menció. Això no fa més que certificar que estem treballant en la bona línia”. Fent referència específicament a l’Infoparticipa, l’alcaldessa ha apuntat que “l’objectiu és complir el 100% dels indicadors i ser un referent en matèria de transparència; som un govern obert i el ciutadà ha de tenir facilitats per accedir al que genera l’Ajuntament”.

El Mapa InfoParticipa és una eina que impulsa el LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

Podeu consultar més informació sobre el Mapa InfoParticipa al següent enllaç:
http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.