Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El tercer cap de setmana d'Strenes continua mostrant el bon estat de salut de la música dels països catalans

Artistes emergents per qui l'Strenes ha apostat en altres edicions com Els Catarres amb totes les entrades venudes a l'Auditori o Joan Colomo amb la plaça Sant Feliu plena a vessar, ja són artistes consolidats que tornen a atraure moltíssim públic.

El bon estat de la música feta als Països Catalans queda palès setmana rere setmana de l'Strenes. No només amb clàssics com Quimi Portet, que va presentar el seu nou disc Ós Bipolar al Teatre Municipal o Marina Rossell que va presentar el seu nou espectacle “Cançons de Resistència”, davant de públics tots dos totalment entregats; sinó també amb les actuacions de grups que van tocar en altres edicions de l’Strenes que enguany arribaven plenament consolidats, com Els Catarres que van exhaurir les entrades de l’Auditori de Girona o Joan Colomo, que va actuar per primera vegada en molts mesos per a presentar el seu nou disc Sistema, a una plaça Sant Feliu pràcticament plena.

Una altra de les apostes que va triomfar aquest cap de setmana va ser el 5è aniversari de Reggae Per Xics de The Pengüins, que també tenia l’Auditori de Girona gairebé exhaurit.

Com era d’esperar, la plaça Sant Feliu va quedar petita amb l’actuació dels valencians ZOO, que van convocar més públic que mai en aquest escenari tan idíl·lic, que va obrir a mitja tarda la cantant Maïa Vidal.

També cal destacar la qualitat dels concerts de presentació de The Risas a La Mirona, de la gironina Paula Grande i de Xebi SF a l’Auditori de la Mercè o de Cesk Freixas amb Roc Casagran a la Casa de Cultura.

La setmana vinent, el darrer cap de setmana de l’Strenes El darrer cap de setmana de l’Strenes acollirà algunes de les actuacions més esperades i especials. Per un costat, Sopa de Cabra presenta oficialment Cercles a Girona amb l’Auditori exhaurit des de fa setmanes. Per altra banda, Macaco protagonitzarà el gran concert de clausura a un escenari inèdit a les escales de la Catedral.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.