Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La pobresa i l'exclusió social centren la 2a sessió dels "Debats per la inclusió social"

L'acte tindrà lloc demà a les 18.30 h al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal. Hi intervindran la consultora i docent en matèria de serveis i polítiques socials, Núria Fustier, i la responsable dels Serveis d'Atenció Social Primària de l'Ajuntament de Girona, Gemma Clapés.

La pobresa i l’exclusió social centraran demà, dijous, la segona sessió dels “Debats per la inclusió social”, que es farà a les 18.30 h al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal, organitzada pel Consell de Cohesió i Serveis Socials de Girona. Durant l’acte s’abordarà com afecten aquestes dues situacions a la nostra ciutat, així com l’acció i les polítiques socials necessàries per fer-hi front. Hi participaran la consultora i docent en matèria de serveis i polítiques socials, Núria Fustier, i la responsable dels Serveis d’Atenció Social Primària de l’Ajuntament de Girona, Gemma Clapés. La directora de l’Àrea d’Intervenció Comunitària de l’entitat AD’Iniciatives Socials, Alícia Sánchez, moderarà l’acte.

El cicle, que va inaugurar la tinenta d’alcalde i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, va començar el passat 7 d’abril amb un primer debat sobre l’atur i el repte de millorar l’ocupació de les persones amb més dificultats per trobar feina. Es tancarà el dimecres 20 d’abril amb un últim debat en el qual s’abordaran els efectes de la crisi sobre la salut mental i emocional.

“El model de serveis socials de l’Ajuntament de Girona està basat a donar una atenció personalitzada a cadascuna de les persones que s’hi adrecin. Sempre ha estat així durant els últims 30 anys. Per tant, aquesta estructura i el vincle entre drets socials, ocupació, joventut i oportunitats possibilita precisament que aquests drets socials, treball i ciutadania tinguin noves possibilitats de futur”, ha analitzat la regidora Paneque a l’entorn d’aquesta segona xerrada del cicle.

Les persones interessades es poden inscriure en cadascun dels 3 debats mitjançant l’adreça de correu (ccss@ajgirona.cat) o la web del Consell de Cohesió (www.girona.cat/ccss). 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.