Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Sol·licituds d'ús de les instal·lacions esportives. Temporada 2016-2017

El període de sol·licitud és del 12 al 26 d'abril de 2016.

Seran objecte de petició d’ús en aquest període els pavellons i piscines municipals, i les pistes poliesportives cobertes de les escoles del Pla de Girona , Migdia i Cassià Costal. La pista coberta escolar de l'escola Cassià Costal es preveu que la seva posta en funcionament sigui el 15 de setembre de 2016.

Presentació de sol·liciduts:

Del 12 al 26 d’abril de 2016 podeu presentar les sol·licituds a:

PER INTERNET - SEU ELECTRÒNICA

A la seu electrònica de l'Ajuntament de Girona (https://seu.girona.cat), a l'apartat de tràmits i serveis en línia on haureu d'escollint el tràmit Sol·licitud d’ús d’instal·lacions esportives per temporada.

Si es vol sol·licitar a través d'Internet cal que la persona interessada disposi d’un certificat electrònic reconegut per l’Agència Catalana de Certificació (CATCert), és a dir, un idCAT, e-DNI, T-CAT o el Camerfirma per a empreses. Els certificats electrònics de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT) també són vàlids. El servidor on s'allotja la seu electrònica utilitza un certificat de seguretat de CATCert (https) i es possible que el navegador presenti un avís de seguretat, ja que aquest tipus de certificació no ve instal·lada per defecte (cal que afegiu la seu com a lloc d'excepció). També podeu consultar els requeriments tècnics per apoder operar a la seu electrònica.
 

PRESENCIALMENT - REGISTRE GENERAL

Al Registre General de l’Ajuntament de Girona que trobareu a les Oficines d’Informació i Atenció Ciutadana. Els horaris i llocs de presentació els trobareu al web www.girona.cat/ic
 

Models de sol·licitud:

Instal·lació esportiva Model de sol·licitud Horaris segons el tipus d'activitat
Pavelló Girona-Fontajau
Pavelló de Palau
Pavelló de Palau 2
Pavelló de Pont Major
Pavelló de Santa Eugènia
Pavelló de Santa Eugènia 2  Montfalgars
Pavelló de Vila-roja
Piscina de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla
Piscina de Palau
Escola Cassià Costal
 
Escola Migdia
 
Escola Pla de Palau
 


Documentació a presentar:

La documentació que s’ha d’adjuntar a la instància es la següent:
 

ENTITATS ESPORTIVES

El full de sol·licitud d’ús instal·lacions esportives per a la temporada 2016-2017 de cadascuna de les instal·lacions demanades, degudament omplert i respectant els horaris assenyalats per a cada tipus d’activitat. (VEURE TAULA INFERIOR)

Entitats d’esports d’associació: Relació dels equips que faran ús de les instal·lacions esportives, diferenciant categories, nivell, gènere i edats.

Entitats d’esports individuals: Relació dels grups que faran ús de les instal·lacions esportives municipals diferenciant categories, nivell, gènere i edats.

Pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil amb cobertura suficient, d’acord amb la normativa aplicable, per tal de cobrir el risc derivat dels danys o desperfectes que es puguin causar a tercers en l’exercici de les activitats.
 

ALTRES

El full de sol·licitud d’ús instal·lacions esportives per a la temporada 2016-2017 de cadascuna de les instal·lacions demanades, degudament omplert i respectant els horaris assenyalats per a cada tipus d’activitat

Explicació de l’activitat que es portarà a terme, fent constà el edat, gènere i número dels participants.

Pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil amb cobertura suficient, d’acord amb la normativa aplicable, per tal de cobrir el risc derivat dels danys o desperfectes que es puguin causar a tercers en l’exercici de les activitats.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.