Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La cinquena edició de Girona A Cappella tornarà a omplir la ciutat de propostes musicals de primer nivell

Artistes reconeguts internacionalment, com Naturally 7 o Alti & Bassi, actuaran al costat de grups emergents del panorama nacional.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; el director del festival, Pau Marquès, i la membre del grup Les Anxovetes, Tona Gafarot, han presentat aquest matí la cinquena edició del Girona A Cappella Festival. La nova edició del festival coincidirà de nou amb el Girona, Temps de Flors i es portarà a terme del 7 al 15 de maig.

Durant aquestes dates passaran per Girona artistes reconeguts en l’àmbit internacional en la música feta amb la veu, com Naturally 7 –concert que es farà a l’Auditori de Girona el 7 de maig-, The Junction o Alti&Bassi, juntament amb grups emergents de casa nostra, com els Yes The Music, el Cor de la Universitat de Girona amb Girona Modern Voices, Fusions, el Cor Flumine, The Minstrels o el Quartet Mèlt.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Girona ha remarcat que “el fet que es promocionin artistes autòctons no és casual, sinó que és un fet volgut” i ha fet referència a què “s’ha de treballar per fer que la cultura es converteixi en un dels principals motors econòmics del territori i no sigui només un element d’exhibició”.

Una de les principals novetats de l’edició d’aquest 2016, tal com ha explicat el director del festival, Pau Marquès, és la creació i l’estrena d’un espectacle propi del festival, que es podrà veure al Centre d’Arts Escèniques El Canal de Salt i que porta per nom “Pla vs Welles. Un musical diferent”. Hi actuaran Les Anxovetes i The Hanfris Quartet, a més dels actors Quim Lecina –que interpretarà a l’escriptor Josep Pla- i Jordi Coromina –que interpretarà a l’escriptor Orson Welles. “La idea és que després de l’estrena, que estem convençuts que agradarà molt, puguem fer rodar una mica aquest espectacle per diferents poblacions”, ha remarcat Marquès.

Dos tallers completaran l’oferta musical del festival. Es tracta de “De la respiració a la veu. Anatomia sensitiva i la seva relació amb l’expressió i el cant”, que es farà els dies 29 i 30 d’abril a l’Espai Marfà, i “Veus el ritme?”, que es farà el 7 de maig al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal.  

 
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.