Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Celtas Cortos, Blaumut i Teràpia de Shock actuaran per Sant Jordi a Girona

Els concerts de Sant Jordi , que seran d'accés lliure i gratuït, tindran lloc a la plaça de Calvet i Rubalcaba a partir de les 19.30 h. La iniciativa respon a la voluntat de l'Ajuntament de Girona d'acostar la cultura a tots els públics i impulsar una oferta diversa i de qualitat.

Els grups musicals Celtas Cortos, Blaumut i Teràpia de Shock actuaran al concert que l’Ajuntament de Girona ha organitzat el dia de Sant Jordi, el proper 23 d’abril, a la plaça de Calvet i Rubalcaba. La proposta serà oberta a tota la ciutadania, amb accés lliure i gratuït, i les actuacions començaran a dos quarts de vuit del vespre i es preveu que s’allarguin fins a les dotze de la nit.

Es tracta d’una nova proposta que el consistori impulsa en la línia de promoure l’accés a la cultura i el foment d’una oferta musical diversa, de qualitat i per a tots els públics, tal com ho demostren tant la franja horària prevista com els grups escollits i la gratuïtat de l’acte. “Aquest primer concert de Sant Jordi neix amb la voluntat que l’any següent es pugui consolidar com l’oferta musical de la ciutat en aquesta data, entenent sempre la música com un element socialment aglutinador”, ha remarcat el tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas.

Aquest concert serà un dels eixos culturals principals del cap de setmana de Sant Jordi que, a més de les activitats pròpies de la diada, el mateix 23 d’abril, inclourà altres propostes com els concerts de Sopa de Cabra (divendres 22) o Macaco (diumenge 24) en el marc del festival Strenes.

Sobre els grups

Celtas Cortos, amb 30 anys als escenaris, gairebé 2 milions de discos venuts i més de 2.000 concerts fets és un dels referents estatals de la música rock amb influències celtes. Creadors d’himnes coneguts i corejats arreu, com “Cuéntame un cuento”, “No nos podrán parar” o “20 de abril”, el 2014 va treure el seu últim disc, Contratiempos, del qual es podran escoltar diversos temes a Girona juntament amb alguns dels seus treballs més populars.

Blaumut presentarà a Girona el seu segon disc, El primer arbre del bosc, que va sortir al mercat fa un any i que segueix la línia iniciada en el seu àlbum, El turista, que va ser un èxit tant pel que fa a la resposta del públic com als reconeixements de la crítica musical. A Girona hi tocaran els seus temes més coneguts, com “Pa amb oli i sal” o “Bicicletes”, i les noves propostes del nou disc, en el qual conserven un so i un univers propi gràcies, en gran part, del violí i el violoncel de la banda, dos instruments poc freqüents en grups de pop català.

Els joves garrotxins Teràpia de Shock celebraran a Girona el seu desè aniversari damunt dels escenaris. Amb el seu primer àlbum, Escapa’t amb mi, editat el 2008, van aconseguir el premi Enderrock al grup revelació i, posteriorment, un gran un èxit de públic, especialment gràcies al tema “Sense tu”, que va popularitzar la sèrie de TV3 Polseres Vermelles. El 2015 van presentar el seu quart treball discogràfic, 100.000 històries, que presentaran a Girona per Sant Jordi.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.