Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Es consoliden les Curses Ciutat de Girona com a referent de qualitat i rigor dins el circuit català

Les diferents proves atlètiques, organitzades per l'Ajuntament gironí i El Corte Inglés, tindran lloc el pròxim diumenge 17 d'abril.

Les Curses Ciutat de Girona es presenten aquest any essent un referent de qualitat i rigor en el panorama de proves atlètiques a Catalunya. L’organització ha decidit donar continuïtat a la incorporació d’un xip, d’un sol ús, personal i intransferible, en el dorsal de tots els atletes. Aquest fet permet tenir una referència exacta del temps de cadascú, alhora que augmenta el rigor i la qualitat de les Curses de Girona en qualsevol de les seves modalitats (Mitja Marató, Cursa Popular i Minicurses), fet que les situa com a un dels referents dins el circuit català de proves atlètiques.

El caràcter festiu i popular s’accentua, també, donant continuïtat a la Cursa Popular de 5 km, que l’any passat es va incorporar amb la voluntat d’augmentar la participació entre aquells corredors que consideraven excessiva la distància de 10 quilòmetres. Un any més, les Curses, organitzades per l’Ajuntament de Girona i El Corte Inglés, són gratuïtes; a excepció de la Mitja Marató, la inscripció de la qual té un cost de 16 €.

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions es poden formalitzar a través del web www.girona.cat/curses_girona fins a les 23.59 hores del dimecres 13 d’abril. Qui ho prefereixi, també pot inscriure’s de manera presencial a l’estand especial ubicat a la planta baixa de Girocentre fins al divendres 15 d’abril, a les 21.30 hores. Fins ara, gairebé 700 persones ja s’han apuntat a qualsevol de les modalitats de les Curses Ciutat de Girona.

Aquells centres escolars que vulguin inscriure els participants de forma col•lectiva, podran fer-ho fins al dimecres 13 d’abril. L’organització manté els premis a aquelles escoles de secundària i primària que més inscrits aportin a les curses.

La recollida de dorsals (per a tots els que s’hagin inscrit a través de la web) serà divendres 15 i dissabte 16 a la Fira del Corredor, presentant el resguard d’inscripció o el DNI. Aquest espai especial s’ubicarà en el Departament d’Esports de la planta baixa de Girocentre.

Girocentre ofereix serveis gratuïts i descomptes als corredors

Coincidint amb la recollida de dorsals, el mateix Departament d’Esports potenciarà, del dimecres 13 al dissabte 16 d’abril, el servei gratuït d’anàlisi de trepig. Mitjançant una cinta de córrer i una càmera connectada a un ordinador, el programa analitza el tipus de trepig dels corredors, per tal de millorar el rendiment de l’atleta i recomanar el calçat més adequat. A banda d’aquest servei gratuït, Girocentre també obsequiarà tots els inscrits a qualsevol de les curses amb un val descompte de 12€ per bescanviar en material de running fins a l’11 de maig.

Aquesta jornada festiva i popular tindrà lloc el diumenge 17 d’abril, amb sortida i arribada enfront del centre comercial Girocentre. El tret de sortida de les Curses Ciutat de Girona es produirà a les 9.00 hores, amb la 11a Minicursa, on correran tots els petits segons les franges d’edat a què pertanyin. Un cop finalitzin, a les 9.35 hores, començaran simultàniament les altres tres modalitats: la 22a Mitja Marató i la 20a Cursa Popular (10 km i 5 km). En la modalitat més competitiva, destaquen els noms de Abdeslam El Ouahabi (Club Rios Running Team) i Enrique Luque Martín (Club Rios Running Team Mataró) com a dos dels principals favorits que ja han formalitzat la seva inscripció a la Mitja Marató.

Les Curses Ciutat de Girona es clouran definitivament el pròxim 29 d’abril. Aquell divendres, la terrassa exterior de Girocentre acollirà l’acte d’entrega de trofeus als tres primers classificats masculins i femenins de cadascuna de les diferents categories. 

FONT: El Corte Inglés. Departament de Comunicació i Relacions Externes

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.