Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Consell Municipal d'Educació organitza dissabte una jornada participativa sobre educació i ciutat

Ja hi ha una cinquantena de persones inscrites a l'acte, que es farà de 9.30 a 13.30 h al Centre Cívic Ter.

El Consell Municipal d’Educació organitza aquest dissabte una jornada de participació sobre educació i ciutat amb l’objectiu de posar en contacte entitats ciutadanes i centres educatius per aconseguir crear projectes participatius comuns en els barris que comparteixen. La jornada, que compta ja amb una cinquantena de persones inscrites, tindrà lloc al Centre Cívic Ter de les 9.30 a les 13.30 h.

El programa començarà amb una conferència del pedagog Josep Maria Font, sota el títol de “La participació ciutadana activa i com crear eines educatives, motivadores i de col·laboració entre la ciutadania i les entitats”. A continuació, Ramon Ternero, membre de la comissió Relacions Educació-Ciutat, organitzadora de la jornada, presentarà el resultat d’una enquesta sobre participació que es va passar a les entitats i centres educatius a principis de curs. La jornada finalitzarà amb una dinàmica de participació dirigida pel pedagog i professor de la Universitat de Girona Pere Soler, que farà aflorar idees sobre projectes concrets a realitzar de manera compartida entre les entitats i els centres educatius d’un mateix barri de la ciutat.

La realització d’aquesta jornada és fruit de la reflexió que ha fet el Consell Municipal d’Educació sobre el paper de les entitats i dels centres educatius en el funcionament de la ciutat i com pot arribar a ser d’enriquidora una participació ciutadana que englobi tots els agents educatius. Es pretén aconseguir que l’escola fomenti la participació i que sàpiga compartir-la amb les entitats ciutadanes. El marc de la participació és on els infants i els joves aprenen que la ciutat es fa entre tots els ciutadans i ciutadanes i que cal la col·laboració de tothom per fer-la més càlida, acollidora i confortable.

La jornada s’adreça a mestres i professors d’educació infantil, primària, secundària i universitat, escoles d’adults, associacions i entitats culturals, esportives, de veïns, d’esplai, de cooperació i voluntariat, agrupaments escoltes i ciutadania en general interessada pel tema de la participació. L’assistència a la jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.