Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les obres de la primera fase de la rambla de Xavier Cugat s'acabaran d'aquí un mes

Es tracta de la remodelació de guals i de la reforma del passeig central en el tram entre els carrers d'Antoni Varés i d'Enric Adroher

Les obres de la primera fase d’urbanització de la rambla de Xavier Cugat està previst que finalitzin aproximadament d’aquí un mes, al voltant del 27 d’abril. Les primeres actuacions a la zona han consistit en la remodelació dels guals d’algunes cantonades, per millorar-ne l’accessibilitat i la mobilitat dels vianants i adaptar-los a la normativa vigent, i la reforma del passeig central, concretament en el tram definit entre els carrers d’Antoni Varés i Martinell i d’Enric Adroher i Pascual.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, han visitat aquest matí l’espai en el qual ja s’ha començat a col·locar el nou paviment.

El projecte, que va ser adjudicat a l'empresa Aglomerats Girona SA pel preu de 278.966'03 euros (IVA inclòs), té com a objectiu millorar la utilitat de la rambla com a espai d’estada per als veïns del barri i per a tota la ciutadania. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.