Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona inicia una campanya en línia per promocionar la ciutat com a destí turístic per Setmana Santa

A través d'un sorteig es premiaran els internautes que responguin correctament quatre preguntes relacionades amb la Catedral de Girona.

Amb l’objectiu de continuar donant a conèixer la Catedral de Girona com a element patrimonial de la ciutat, durant les properes setmanes, Girona Turisme farà públics nous vídeos de la Catedral que permetran veure la seva imponent façana i escalinata, però també revelaran alguns secrets del seu interior. L’Ajuntament de Girona ha endegat un sorteig entre tots aquells internautes que visualitzin aquests vídeos de la Catedral i responguin correctament a quatre preguntes sobre el seu contingut. Aquest sorteig forma part d’una campanya publicitària, destinada específicament als canals en línia, per promocionar la ciutat com a destinació turística, i des d’on es farà difusió de les diferents activitats programades a l’agenda com són les processons, les desfilades dels manaies o els concerts, així com les tradicions culturals i gastronòmiques de la Setmana Santa.

La Catedral de Girona, escenari protagonista de diversos actes litúrgics de Pasqua, és un dels monuments més visitats de la ciutat i compta amb una important oferta patrimonial. Des del mes de febrer disposa d’una nou producte turístic “Girona Episcopal” impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat i el Bisbat de Girona per poder accedir a un preu reduït a la Catedral, a la basílica de Sant Feliu i al Museu d'Art, ubicat al Palau Episcopal. Segons declaracions de la tinenta d’alcalde i regidora de Turisme, Gloria Plana, “l’objectiu de la campanya és promoure les visites a la ciutat i incrementar la demanda d’un públic de proximitat que pugui sentir-se atret per les activitats programades per aquests dies i pels elements patrimonials més emblemàtics de Girona, com és per exemple la Catedral”

El setembre de l’any passat, la Catedral de Girona va formar part de l’escenari de rodatge de la popular sèrie Joc de trons, i recentment ha aparegut en el tràiler promocional que la productora HBO ha fet públic amb motiu de l’estrena mundial, el proper 24 d’abril, de la sisena temporada.

Per altra banda, i coincidint amb la Setmana Santa, Girona acull altres esdeveniments de tipus esportiu de primer ordre, com són el MIC, Torneig Internacional de Futbol Base que s’inaugurarà a l’estadi de Montilivi el proper 23 de març, La Volta Catalunya, que passa per Girona el mateix dia, la International Costa Brava Basquet Cup del 24 al 26 de març i la III Duatló de Girona.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.