Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona posa en servei un nou programari de gestió policial amb geolocalització

Una de les principals novetats del nou sistema és que permet consultar als agents tots els fets que hagin tingut lloc a la ciutat en un període de temps determinat distribuïts per zones.

La Policia Municipal de Girona ha posat en servei aquest mes de març un nou programari de gestió policial que permet introduir diverses millores respecte el sistema que es feia servir fins ara. Entre d’altres aspectes, el nou sistema (anomenat DRAG –dispositiu de recursos per a agents-) permet geolocalitzar i tractar les dades visuals dels fets, serveis i accidentalitat del municipi, així com generar mapes de fets dividits per períodes temporals o àrees concretes.

 

Amb aquesta nova aplicació es poden entrar les dades dels atestats directament al programa i així es visualitzen de manera instantània per al global dels agents, cosa que permet fer una gestió integral estadística de la informació policial, una eina de treball diària. “Amb aquest nou sistema s’optimitzen els procediments i la gestió de la informació de la Policia, a més de permetre fer un treball de manera més transversal i amb una interrelació òptima de les dades”, ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

 

La utilització d’aquest sistema mòbil de gestió i accés a dades permetrà als agents consultar en línia les dades policials d’interès. Així mateix permetrà denunciar els vehicles amb dispositius de telefonia mòbil, i gestionar més eficientment el servei de grua quan no es disposi d’un agent de servei.

 

La geolocalització suposa un pas molt important, ja que permet analitzar de forma ràpida, senzilla i visual allà on s’actua, i on succeeixen i es produeixen serveis, incidències i accidents de trànsit. L’anàlisi d’aquesta informació ha de permetre actuar de forma més coordinada i preveure futures situacions de necessitats en seguretat.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.