Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La tercera edició del Duatló de Girona - Manter preveu la participació de 600 atletes

La prova, organitzada pel Club Triatló Girona Costa Brava, tindrà lloc el diumenge 27 de març.

El III Duatló de Girona - Manter i el Duatló Infantil tindran lloc el diumenge 27 de març. La prova està organitzada pel Club Triatló Girona Costa Brava i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Isabel Muradàs, ha presentat aquesta tarda el Duatló juntament amb el membre de la Junta Directiva del Club, David Presas, i els triatletes Pau Busquets, fundador del Club, i Nan Oliveras, que va ser el guanyador de la darrera edició de la prova i destacat triatleta internacional.

Els organitzadors del Duatló preveuen que la prova d’adults aculli uns 600 participants. La prova infantil, destinada a nens i nenes de 6 a 14 anys, té les places exhaurides i comptarà amb la participació de 100 infants.

L’inici de la prova serà a les 10.30 h des del Pavelló Municipal Girona - Fontajau i constarà d’una primera part de cursa a peu de 5 quilòmetres, una segona part de 25 quilòmetres en bicicleta –durant la qual es recorrerà part de la Vall del Llémena- i una tercera i última part de cursa a peu de 2 quilòmetres. La sortida de la duatló infantil serà a les 09.30h. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Isabel Muradàs, ha destacat “la intensa setmana esportiva que viurà la ciutat amb la celebració de la III Duatló, el torneig internacional de futbol MIC, el torneig de bàsquet Basket Costa Brava Girona i la sortida de la tercera etapa de la Volta ciclista a Catalunya, que refermen la ciutat com a destí de turisme esportiu”.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.triatlo.org

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.