Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resultats del 16è campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona

Els gimnasos que van obtenir la 1a classificació van ser La Vieja Escuela de Girona en la categoria prebenjamina, Nou Estil de Palafruguell en la categoria benjamina, Evolution Dance Center de Girona en la categoria alevina i Studio Funky també de Girona en la categoria infantil. En les categories cadet, juvenil, absoluta, parelles i professional l'Evolution Center es va emportar els primers premis. Studio Funky es va emportar el trofeu de primer classificat en la categria premium.

Gairebé 3.000 persones de públic varen assistir al 16è Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona que es va celebrar ahir diumenge al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

643 ballarins i ballarines de 13 escoles i gimnasos diferents varen presentar un total de 65 actuacions organitzades en 11 categories.

Les escoles participants eren 8 de Girona ciutat i les altres 5 eren de Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Mollet, Mont-as i Palamós. Podeu consultar els resultats del campionant al document adjunt.

Els gimnasos que van obtenir la 1a classificació van ser La Vieja Escuela de Girona en la categoria prebenjamina, Nou Estil de Palafruguell en la categoria benjamina, Evolution Dance Center de Girona en la categoria alevina i Studio Funky també de Girona en la categoria infantil. En les categories cadet, juvenil, absoluta, parelles i professional l’Evolution Center es va emportar els primers premis. Studio Funky es va emportar el trofeu de primer classificat en la categria premium. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, va fer entrega dels premis i trofeus.

La competició es va poder seguir a través de xarxes socials del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Girona (@esports_gi i també pel facebook /esports.girona) i amb l’etiqueta #FunkyGi.

Aquest campionat està organitzat pel Servei Municipal d’Esport de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de Veri – Aigües del Pirineu, Artipunt, Forty Seven, Flexfit i Urban Classics.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.