Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Demà se celebra la V Jornada d'horts ecològics escolars

En el marc de la jornada, que començarà a les nou del matí al CaixaFòrum, l'escola Eiximenis construirà el primer hort vertical dels centres educatius de la ciutat.

Demà divendres, el CaixaFòrum Girona acollirà la V Jornada d’horts ecològics escolars, organitzada per l’Ajuntament de Girona dins el programa de jornades tècniques del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de les jornades és que les persones que tenen hort, ja sigui professorat o ciutadania en general, puguin conèixer maneres de fer i aclarir dubtes sobre diferents aspectes per millorar el seu hort. L’activitat educativa inclourà, com a novetat, la construcció d’un hort vertical a l’escola Eiximenis finançat per l’Obra Social “La Caixa”.

El tinent d’alcalde de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles Ribas, inaugurarà a les nou del matí la jornada que començarà amb una xerrada sobre el sòl com a clau per tenir un hort saludable a càrrec de Jordi Puig de l’Espigall. Seguidament, les mestres M. Àngels Bosch i Elena Gri presentaran l’experiència de l’escola Eiximenis i Emili Durant d’Ecollavors de la Garrtoxa explicarà el funcionament d’un banc de llavors. Finalment, Carme Farré de la Fundació de la Jardineria i el Paisatge impartirà una ponència en la qual exposarà les tipologies, característiques i funcionament dels horts verticals. Per acabar, a la 13h es farà el muntatge d’un petit hort vertical a l’escola Eiximenis.

Aquesta iniciativa amplia les relacions entre l’Ajuntament de Girona i l’Obra Social “La Caixa” per potenciar la xarxa d’horts escolars de la ciutat. En les darreres edicions de la jornada d’horts ecològics escolars ja hi ha hagut una part pràctica relacionada amb el projecte d’hort d’alguna escola, amb la voluntat que serveixi per ajudar els centres educatius a millorar els seus horts. Amb aquest part pràctica s’organitza l’hort més adient segons l’espai de l’escola i el seu projecte educatiu.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.