Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona prepara l'estrena de la VI temporada de Joc de Trons

L'Ajuntament de Girona està negociant amb Movistar Canal+ i també amb la cadena HBO per coordinar la projecció de l'estrena mundial del primer capítol de la VI temporada de Joc de Trons.

La cadena HBO ha publicat un nou tràiler promocional de la VI temporada de Joc de Trons, en la que ja es pot entreveure el pes que tindran les escenes rodades a Girona dins d’aquesta saga. Per una banda, al tràiler s’hi pot veure una escena ubicada a la pujada de Sant Domènec, en la qual un personatge salta al buit cap a l’escalinata. I més endavant també s’hi pot trobar l’espectacular escena d’uns soldats al peu de les escales de la Catedral.

Fa pocs dies, la mateixa cadena va publicar també unes fotos d’aquesta nova temporada on es podia veure el personatge d’Arya Stark, protagonitzat per Maisie Williams, cega i demanant almoina en una cantonada del carrer del Bisbe Cartañà, just darrera de l’absis de la Catedral. El tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Carles Ribas, ha remarcat que amb el tret de sortida de la nova temporada “s’inicia el retorn de tot l’esforç que va fer la ciutat per acollir la gravació”. “Girona es veurà a tot el món, i nosaltres també hi treballarem perquè així sigui, perquè se sàpiga que l’hivern arriba a la ciutat en plena primavera” ha afegit.

Aquestes imatges ha començat a generar una gran expectació, sobretot a la ciutat de Girona, que va acollir el rodatge de la sèrie el passat mes de setembre. És per aquest motiu que l’Ajuntament de Girona ja està amb negociacions amb Movistar Canal+ i també amb la cadena HBO per coordinar la projecció del primer capítol que s’emetrà a la matinada del 24 al 25 d’abril a nivell mundial. Aquesta estrena coincideix amb el mateix cap de setmana de Sant Jordi, el qual ja es preveuen diverses activitats culturals sobretot vinculades amb el Festival Strenes, i també amb l’inici del Festival Plot Series, que arrenca la seva primera edició el mateix dia 25 d’abril.  


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.