Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Nota informativa d'Aigües de Girona, Salt i Sarriá de Ter, SA

Informació sobre la qualitat de l'aigua de Girona.

A les oficines d’Aigües de Girona, Salt i Sarriá de Ter, SA s’han rebut en les darreres setmanes, moltes sol·licituds d’informació de clients del servei relatives a l’oferta que fa una determinada societat per fer anàlisis de l’aigua de consum públic a l’interior dels domicilis. Les pràctiques que realitza aquesta societat consisteixen en fer una pretesa analítica a l’aigua de la vivenda que serveix per provar de convèncer al ciutadà que l’aigua de consum públic no reuneix les garanties de qualitat i potabilitat previstes a la legislació vigent.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. vol informar que aquesta es una pràctica impròpia del procedir d’un servei públic i que obeeix exclusivament a interessos comercials, doncs utilitza per a la venda d’equips i productes, informació poc veraç.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. nega qualsevulla relació amb societats de nom ortogràfica i fonèticament similar al seu, que utilitzen aquesta pràctica poc ètica, com a eix d’una campanya comercial.

L’aigua que subministra el servei municipal d’abastament d’aigua de consum públic, gestionat per Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. es d’una gran qualitat i reuneix les característiques sanitàries i de qualitat que regula la legislació vigent en aquesta matèria i el seu us no precisa en absolut d’equips de modifiquin o alterin les seves característiques.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. ni ven equips de tractament d’aigües, ni fa anàlisis in situ als domicilis particulars avalant campanyes comercials de cap tipus.

Els clients d’Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. poden estar completament tranquils per l’aigua que els hi arriba a través de la xarxa pública, doncs no precisa de cap tractament abans de ser consumida.

Estem a la seva disposició per informar-los personalment al telèfon 972 201737 o a les adreçes www.aiguesdegirona.cat, www.aiguesdesalt.cat o www.aiguesdesarriadeter.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.