Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Taller de Zumba Joves Plus

Els dimarts 1, 15 i 29 de març de 15 a 16 h.

El dimarts 1 de març es va iniciar al Centre Cïvic Onyar el taller de Zumba Joves Plus, aquesta és una de les activitats que es duen a terme durant el curs 2015/2016 en el marc del Projecte Joves Plus de Girona Est.

El Projecte Joves Plus, és un projecte bàsicament l’acompanyament al jove, que treballa coordinadament amb els recursos existents al territori i a la ciutat. En aquest projecte, també es busca emmarcar, compactar i fusionar els propòsits i objectius de tres actuacions, iniciades amb anterioritat al territori, que pretenien actuar com a reforços per a què els joves assolissin els requisits necessaris, per a l’accés als recursos normalitzats existents d’orientació i inserció laboral, de formació bàsica, etc. o al mercat laboral amb més garanties d’èxit.

Els objectius principals del projecte els centrem en:

1) Treballar en xarxa, Transversalització, articulació, engranatge del treball en xarxa entre projectes i recursos existents. Treballar casos de manera global i sumar bases de dades de beneficiaris donat que, sovint, són compartits per varis recursos simultàniament. Encetar debats que fructifiquin en propostes concretes adreçades als joves de 16 – 18/20 anys i adults-joves d'entre 20 i 30 anys) des d’una visió global i integral de la persona.

2) Conèixer en profunditat la realitat de la població jove (+ 16 – 25 prioritàriament ) del sector i, des de la proximitat i el vincle amb el jove sense ocupabilitat major de 16 anys, proporcionar orientació i acompanyament des d’una visió integral de la persona (formació, treball i lleure). Donar a conèixer als joves els serveis i recursos laborals, acadèmics i d’oci. Establir amb el jove un itinerari personalitzat, determinar el recurs d’ocupabilitat adient, promoure l’accés al mateix i fer-ne el seguiment, alhora que oferir suport i orientació a les families.

3) Crear, si cal, recursos compensatoris adequats a les necessitats dels joves. a fi i efecte de preparar-los per a la inclusió a recursos normalitzats existents.

4) Intervenir amb els joves per millorar la seva autoestima i el seu autoconeixement de les competències, habilitats socials i relacionals, aspiracions personals i vitals, salut emocional, així com de la seva implicació a nivell comunitari.

5) Procurar canviar la imatge negativa que es té, sobretot fora del Sector , de les persones que viuen al Sector, lluitar contra els prejudicis.

6) Cercar joves que actuïn de referents positius per als altres joves del barri. Recuperar el contacte amb els ex joves.com i endegar amb ells, com a models de referència dels beneficiaris, alguna acció de voluntariat.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.