Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Monogràfic dibuix del natural i Les eines digitals del dissenyador. Suite Adobe

Encara hi ha places.

Els monogràfics “dibuix del natural” i “les eines digitals del dissenyador. Suite Adobe” encara tenen places disponibles.

Carolina Trèbol (www.fromzero.org) proposa descobrir el món del disseny i de les principals eines digitals bàsiques de treball (Photoshop, Ingdesign, Ilustrator, etc.) per tal que es pugui conèixer totes les possibilitats creatives d’aquest programari. El monogràfic es desenvoluparà a partir de propostes de treball diverses que conduiran a treballar les diverses fases del projecte mitjançant el programari més adequat. Aquest monogràfic està pensat per a aquella gent que vol aprendre l’ús d’aquests programes a partir de propostes creatives vinculades al camp del disseny gràfic. La proposta consta de 10 sessions del 5 d’abril al 7 de juny (els dimarts de 18 a 20 h).

Javier Garcés (garcesjavier.blogspot.com.es), per la seva banda, treballarà la representació d’un referent, el model, a través de les seves característiques: proporció, volum, contorn, llum. Aquest treball es farà en fases diferents: encaix i detallament. Mitjançant el llapis sobre el paper. Aquest mitjà tan auster ens permetrà endinsar-nos en qüestions centrals de l’observació i de l’explicació gràfica, el nucli de tota obra. Es farà en 5 sessions, del 6 de maig al 3 de juny (divendres de 17 a 20 h.).

Més informació i inscripcions a www.girona.cat/ema.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.