Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

2a sessió del V Cicle Cine Fòrum d'Educació. Projecció de Whiplash

Dimecres 2 de març, a les 19 h, al Museu del Cinema.

El V Cicle de Cine Fòrum d’Educació proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació en un sentit ampli, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria.

És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel·lícules es projectaran al Museu del Cinema a les 19 h.

La segona sessió, dedicada a les conseqüències de l’excés d’exigència en l’educació, serà el dimecres 2 de març de 2016, a les 19 h, amb la projecció de Whiplash (Estats Units, 2014), dirigida per Damien Chazelle.

Un professor conegut tant pel seu talent com pels seus mètodes rigorosos d’ensenyament, dirigeix el millor conjunt de jazz del Conservatori. Quan el jove Andrew entra a formar part del grup, la seva vida canviarà radicalment.

La pel·lícula va obtenir 3 premis Òscar el 2014: al millor actor de repartiment (J.K.Simmons en el paper del professor), al millor muntatge i al millor so.

El debat anirà a càrrec de Margarida Falgàs, mestra, pedagoga i professora de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

Organitza: Consell Municipal d’Educació  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.