Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Presentació de la 7a edició del Festival Internacional de Creativitat Digital MUTEK

El proper dissabte 27 de febrer l'Ajuntament de Girona i Burn presentaran AVANT MUTEK, l'acte inaugural de la 7a edició del Festival Internacional de Creativitat Digital MUTEK a l'Auditori de La Mercè.

De la mà de l’Ajuntament de Girona, l’única edició europea del Festival Internacional de Creativitat Digital MUTEK, dedicat al desenvolupament i la difusió de la creativitat digital entorn al so, la música i l’art audiovisual originari de Montreal (Quebec - Canadà), es mourà per primera vegada de la ciutat de Barcelona per a presentar-se a Girona, una de las ciutats més boniques i amb un major patrimoni artístic de Catalunya.

L’esdeveniment AVANT MUTEK es durà a terme a l’Auditori de La Mercè (Pujada de la Mercè, 12) el proper dissabte 27 de febrer de 15h a 20h. Una jornada gratuïta en la qual, a més a més de a la presentació oficial del Festival, es podrà assistir a una LECTURE (xerrada íntima) amb el reconegut artista mexicà MURCOF i gaudir de la programació PLAY del festival que es presenta en exclusiva a Girona amb dos xous: el live-set audiovisual de l’artista Microfeel (AR) i el projecte del mateix MURCOF al costat de l’artista audiovisual català MANU ROS, LIFE OBSERVING LIFE: "Etna, a Portrait".

Aquest esdeveniment serà el punt de partida de la 7a edició del Festival MUTEK que celebrarà els seu nucli central d’activitat del 2 al 5 de març en diversos espais de Barcelona, presentant a més d’una trentena d’artistes de 10 nacionalitats diferents:

AFLOAT (ES) / ALBA G. CORRAL (ES) / ATOM™ & TOBIAS (DE) / BSN POSSE (ES) / BUGGE WESSELTOFT, HENRIK SCHWARZ & DAN BERGLUND (NO/DE/SE) / CAUTO (ES) / DEADBEAT (CA) / DJ FRA (ES) / FLANGER (DE) / FRANCK VIGROUX & KURT D´HAESELEER (FR) / GERD JANSON (DE) / HENRIK SCHWARZ (DE) / JMII (ES) / KARA-LIS COVERDALE (CA) / POLE & MFO (DE) / REAGENZ (DE/US) / RROSE (US) / SHIGETO (US) / STEFFI (NL) / SUNNY GRAVES (ES) / SUSTAINER (ES) / THE ORB (UK) / THE SUICIDE OF WESTERN CULTURE (ES) / VAGHE STELLE (IT) / VALENTIN STIP (CA) / VILOD - RICARDO VILLALOBOS & MAX LODERBAUER (CL/DE)

+ SOBRE AVANT MUTEK _ 27/2/2016 (Gratuït):

Gràcies a la bona acollida oferta per l’Ajuntament de Girona, MUTEK celebrarà per primera vegada una presentació oficial del festival oberta tant a la premsa com al públic; una oportunitat única per a entendre tot l’engranatge, història i esperit del festival. A continuació es farà la LECTURE; una xerrada íntima amb l’artista mexicà resident a Girona, Fernando Corona, en la seva faceta com a MURCOF.

Per acabar, AVANT MUTEK oferirà el programa PLAY centrat en dues actuacions. Primer serà l’artista argentí resident a Barcelona, MICROFEEL amb el seu nou treball A/V que mostrarà el seu últim àlbum i el seu entorn visual envoltant en temps real.

Tanca el programa PLAY l’espectacle audiovisual en directe de MURCOF & MANU ROS, LIFE OBSERVING LIFE – "Etna, a Portrait", una exploració cinematogràfica resultant dels 8 dies de filmació en vídeo i enregistrament d’àudio que es van fer al volcà Etna i els seus voltants, des d’on va sortir aquest projecte amb una temàtica centrada en la natura i els temes humans des d’un punt de vista artístic.

PLAY es el programa habitual de tots els festivals MUTEK en el que el festival convida el públic a explorar nous treballs experimentals.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.