Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La quarta edició del Girocàmping creix en superfície i activitats

El Palau de Fires de Girona acollirà la fira del sector del càmping i dels parcs de vacances del 3 al 6 de març.

L’alcalde de Girona, Albert Ballesta; el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila; el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, i el director de Màrqueting de l’Agència Catalana de Turisme, Jordi Secall, han presentat aquest matí la quarta edició del Girocàmping. La fira de càmpings i parcs de vacances, que tindrà lloc del 3 al 6 de març al Palau de Fires de Girona, arriba enguany amb més activitats i més superfície dedicada a la zona d’exposició.

La fira, única a l’Estat espanyol per les seves característiques, ja té 136 expositors confirmats i ha augmentat en aquesta edició la presència d’empreses provinents de l’Estat francès. “L’Ajuntament ha fet una aposta decidida per aquesta fira des de la primera edició, sobretot per dos motius. En primer lloc, perquè la ciutat vol potenciar les fires i congressos al municipi, i, en segon lloc, perquè les comarques gironines exerceixen la capitalitat en el turisme de càmpings”, ha subratllat l’alcalde de Girona.

El saló ha ampliat en aquesta edició la seva zona d’exposició 1.500 metres i disposarà, en total, de 5.000 metres quadrats d’exposició al recinte del Palau de Fires més 2.800 metres quadrats a l’exterior, on hi haurà dos espais amb autocaravanes, caravanes i accessoris de càmping. A Girocàmping es podran veure les últimes novetats i tendències del sector. Les empreses que hi exposen presentaran els nous models de bungalows, mobile homes i autocaravanes.

Durant quatre dies el Palau de Fires es transformarà en un gran càmping amb tota l’oferta que es pot trobar en aquestes instal·lacions i que aquest any es potenciaran. La recreació amb espais verds, arbres i altres elements farà que els visitants puguin viure per unes hores tota l’oferta que poden trobar en un càmping, envoltats de natura, i amb activitats i diversió per tota la família. S’han previst diferents espais tematitzats amb elements que recrearan les quatre estacions de l’any, ja que hi ha un bon nombre de càmpings que obren els dotze mesos de l’any.

Per aconseguir que el visitant pugui viure l’experiència d’una estada en un càmping hi haurà, entre altres activitats, desfilades de mascotes de càmping, tallers de globoflèxia, pallassos, circuits amb ponis, castells inflables o una minidisco. A la fira també hi haurà una part de menjar amb food trucks.

La fira, que és l’única del sector amb el format mixt, tant per al professional com per al client final, s’ha consolidat com a referent del sector del càmping i dels parcs de vacances del sud d’Europa. Girocàmping està organitzada per l’Associació de Càmpings de Girona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.