Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull el Campionat de Catalunya de Cros després de 32 anys

La prova, que celebra la 97a edició, tindrà lloc el diumenge 14 de febrer i coincidirà amb el 18è Cros Ciutat de Girona.

Girona acollirà el Campionat de Catalunya de Cros, en categoria individual i de clubs, 32 anys després de l’últim cop que es va celebrar a la ciutat, el 1984. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols; el diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, Carles Salgas, i el representant de la Federació Catalana d’Atletisme, Manel Fernàndez, han presentat aquest matí la 97a edició del Campionat, que coincidirà amb el 18è Cros Ciutat de Girona, prova que tancarà el 25è Circuit Gironí de Cros.

El Campionat de Catalunya de Cros tindrà lloc el diumenge 14 de febrer i es portarà a terme al circuit de gespa natural de les Ribes del Ter, a darrere del Pavelló Municipal Girona – Fontajau. Les proves s’iniciaran a les 9 del matí amb la Cursa Open i a partir de les 9.30 h es portaran a terme les curses corresponents al Campionat de Catalunya. Tancaran la jornada les proves de promoció, que començaran a les 14 h.

Es preveu que hi participin més de 2.000 esportistes, entre ells els millors especialistes de cros del país, ja que la prova serà classificatòria per al Campionat d’Espanya. Els atletes Adel Mechaal (AA Palamós) i Lídia Rodríguez (Atl. Santutxu) van guanyar la darrera edició del Campionat de Catalunya.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha explicat que per Girona és un orgull acollir la cursa i ha agraït especialment “la confiança que ha dipositat en nosaltres la Federació Catalana d’Atletisme”. Muradàs també ha remarcat com “esdeveniments d’aquestes característiques donen la raó al reconeixement de Girona com a Destinació Turística Esportiva”.

Aquesta activitats està organitzada per l’Ajuntament de Girona, amb l’autorització de la Federació Catalana de Cros, i compta amb la col·laboració d’entitats de la ciutat com el GEiEG, el Club Atletisme Girona, Trail Running Girona i TR Esports Parra, a més dels consells esportius de la Selva i del Gironès. La jornada també comptarà amb el suport de la Diputació de Girona i la Secretaria General de l’Esport. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.