Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Concurs INTRO 2016 rep 30 propostes

El jurat ja ha començat la selecció de les bandes que participaran a la primera fase, Strena't a l'INTRO, dins el festival Strenes. Del 5 al 15 de febrer s'obrirà un concurs al Facebook i la banda més votada es classificarà directament.

El Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2016 ha rebut un total de 30 propostes de bandes de les comarques gironines. D’aquestes, 10 formacions participaran a la primera fase Strena’t a l’INTRO, dins el festival Strenes el mes d’abril. Set formacions seran escollides per un jurat format per professionals del sector, 2 formacions procedeixen d’altres concursos de les comarques gironines i una d’elles serà la més votada del concurs que tindrà lloc al Facebook del Concurs del 5 al 15 de febrer. El proper 16 de febrer es faran públics els noms de les bandes classificades.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.

Seguint amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d'informació per als grups emergents, INTRO organitza, conjuntament amb l'Espai Marfà, una sèrie d'activitats gratuïtes enfocades als grups de música novells:

Taller pràctic de Com presentar la teva banda? Idees per diferenciar-te en un mar de propostes, a càrrec de Fran Arnau, director del Festival ÍTACA, Cultura i Acció, i Portalblau; i Alícia Martínez, periodista i comunicadora cultural (10 de febrer)

L’entorn digital en el món musical, a càrrec de la consultoria de màrqueting i comunicació estratègica Playbrand (2 de març).
 

Podeu escoltar les propostes presentades al següent enllaç:
https://soundcloud.com/girona_cat/sets/concurs-intro-2016

Més informació a la web www.girona.cat/concursintro
Facebook www.facebook.com/ConcursIntro i Twitter @ConcursIntro


Contacte premsa: info@linkproduccions.com (Alícia Martínez) 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.