Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La 8a edició de la Cantata per la Pau aplega prop de 5.000 alumnes d'instituts de secundària de Girona i comarques

Les sessions obertes al públic seran demà, a les 18 h i a les 20.30 h, al Teatre Municipal.

El projecte solidari UAP!16 ha aplegat prop de 5.000 alumnes d’instituts de secundària de Girona i les comarques gironines durant les nou sessions que s’han fet en la nova edició de la Cantata per la Pau. El Teatre Municipal acollirà demà, a les 18 i a les 20.30 h, les dues sessions obertes al públic. Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Girona, el Grup de Treball Musical de Secundària a Girona, Oxfam Intermón i Càritas Diocesana de Girona.

Aquest any la Cantata es portarà a terme sota el lema UAP!16: Jo també sóc Malala. Es tracta d’un espectacle musicoteatral on aquest any, al llarg de tot un trimestre, els alumnes participants i el professorat han estat treballant en el projecte, en el qual s’ha tractat la lluita que representa la figura de Malala a favor de l’educació. Durant 75 minuts d’espectacle, els alumnes participants en el cor interpretaran 13 temes coneguts per tothom amb el rerefons de la història de Malala.

Enguany hi participen 32 instituts de secundària, dels quals set són de la ciutat de Girona: Institut Narcís Xifra, Institut Carles Rahola, Institut Santiago Sobrequés i Vidal, Institut Santa Eugènia, Institut Jaume Vicens Vives, Escola La Salle i Institut Montilivi. En total, 1.000 alumnes formaran part del cor de l’espectacle i 3.578 estaran al públic.

La Cantata per la Pau UAP! 16 s'emmarca dins de la celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau. El cost de l'acte serà de 6 euros de donatiu, que anirà dirigit al projecte “Canvia la seva aigua, salva la seva vida”, d'Oxfam Intermon, i al projecte d’acompanyament a l’escolaritat (PAE), de Càritas Diocesana de Girona.

Podeu consultar més informació al web www.uap16.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.