Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més d'un centenar d'expositors participen a la 24a edició de Firarebaixa a Girona

El saló, que ha avançat les seves dates una setmana per coincidir amb la campanya de promoció turística Girona10, obre avui les seves portes a les 10 del matí al Palau de Fires.

La 24a edició de Firarebaixa obre avui les seves portes al Palau de Fires de Girona, a les 10 del matí, amb la participació de més d’un centenar d’expositors de sectors com la confecció, la llenceria, la sabateria, els complements, els esports i els serveis, entre d’altres, que fins diumenge oferiran els seus productes als visitants amb importants descomptes. El saló ha avançat les seves dates una setmana per coincidir amb Girona10, una campanya de promoció turística que aquest any ha ofert 5.400 àpats a restaurants, 1.600 places d’hotel i 3.000 entrades dobles de cinema.

Firarebaixa, que tradicionalment tenia lloc el primer cap de setmana de febrer, està considerat l’outlet del teixit comercial gironí i té com a principal objectiu convertir-se en la fira de referència d’aquest sector, per així poder actuar com a plataforma dinamitzadora. Concebut per a la integració de botiguers i comerciants amb un establiment fix de venda a la ciutat de Girona, els visitants poden escollir entre productes de diferents sectors com ara moda per a home, dona, juvenil i infantil, sabateria, mobiliari, roba i parament de la llar, llenceria, complements de marroquineria, òptica i joieria, serveis d’assegurances i esports. Les empreses, per la seva part, poden arribar a un gran nombre de clients potencials en un únic espai on els compradors trobaran productes de qualitat amb uns importants descomptes.

La majoria dels expositors que participen a Firarebaixa procedeixen de les comarques gironines (un 41% són del Gironès, un 20% del Baix Empordà, un 14% de la Selva, un 11% del Pla de l’Estany i un 3% de l’Alt Empordà), tot i que també n’hi ha del Maresme (4%), del Vallès Oriental (4%) i del Baix Llobregat (3%).

L’accés al Palau de Fires és gratuït i les portes estaran obertes cada dia de les 10 del matí a les 9 de la nit, excepte diumenge, que ho farà de les 10 del matí a les 8 del vespre. 

FONT: Fira de Girona

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.