Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La primera edició de la Cursa de Carnestoltes de Girona es farà el 31 de gener

Es tracta d'una prova popular i amb caràcter solidari, ja que es destinarà un euro de cada inscripció a la Fundació Ser.Gi

L’alcaldessa en funcions de Girona, Isabel Muradàs, ha presentat aquest matí la primera edició de la Cursa de Carnestoltes de Girona, juntament amb el president del Club d’Atletisme de Girona, Xavier Avellana, i la gerent i responsable de Base Social i Mecenatge de la Fundació Ser.Gi, Laura Masferrer. La prova tindrà lloc el proper 31 de gener i la sortida serà a les 10 h des del Pavelló Municipal Girona – Fontajau. Pel que fa al recorregut, els participants passaran pels mateixos carrers que la Cursa de Sant Silvestre.

Una de les principals característiques d’aquesta nova cursa, que s’afegeix al calendari anual de proves atlètiques populars de la ciutat, és el seu caràcter solidari. Es destinarà un euro de cada inscripció feta a la Fundació Ser.Gi. El preu per participar a la cursa és de 10 euros (ja inclou l’euro solidari).

“A banda de la part esportiva i lúdica, gràcies a esdeveniments com aquests es fa una tasca important de sensibilització i de donar a conèixer la feina que es fa des d’entitats socials com la Fundació SER.GI”, ha assenyalat Muradàs, que ha afegit que la iniciativa de la cursa coincideix amb el cap de setmana del Girona 10 a la ciutat i que espera que hi hagi una alta participació. En la mateixa línia, tant Xavier Avellana com Laura Masferrer, també han fet una crida als gironins i gironines a formar part d’aquesta primera edició de la cursa.

La proximitat del Carnestoltes marcarà l’ambient d’aquesta prova, ja que hi ha la voluntat que els participants estrenin la disfressa d’aquest any durant la cursa i hi haurà tallers de maquillatge, inflables, ambientació musical, exhibicions de zumba, una xocolatada solidària i se sortejaran obsequis entre els corredors. A més, també s’instal·larà un photocall perquè els participants es puguin fer fotos amb la disfressa i puguin participar al concurs d’Instagram amb el hashtag #cursaCarnestoltesGi. En aquest concurs, al qual hi podran participar també fotos dels corredors durant la cursa, es valorarà tant la disfressa com l’originalitat de la foto.

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer fins al 29 de gener al migdia a través del web www.tempsxcurses.com i, si hi ha places disponibles, es podran fer també el dia abans, el 30 de gener, a l’espai habilitat per a la recollida de dorsals i samarretes a la plaça de Catalunya. Hi haurà premis per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina i premis per a la millor disfressa individual en tres categories, infantil (fins a 12 anys), júnior (de 12 a 18 anys) i gold (més de 18 anys, a més d’un premi a la millor disfressa de grup.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.