Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal enxampa un grup de persones que presumptament facilitava respostes d'exàmens de conduir

S'han comissat els estris i el material que es feien servir per transmetre la informació als candidats.

Durant el matí de divendres passat, dia 15 de gener, la central de la Policia Municipal va rebre una trucada que alertava de la presència de quatre homes en un vehicle a la travessia del Carril. La persona que informava deia que semblava que els homes estaven manipulant algun aparell amb cables.

 

Arran d’aquesta informació es va enviar una patrulla al punt indicat que va identificar els quatre ocupants i va escorcollar el vehicle. En arribar al lloc, els policies van veure que els homes manipulaven un seguit d’aparells telemàtics. Un cop van identificar-los els agents van adonar-se que tenien un sistema establert per comunicar informació a una persona que no estava amb ells en aquells moments. Al mateix temps van observar que al vehicle hi havia un paper de convocatòria d’examen de conduir a nom d’un cinquè home, absent en el moment de la intervenció policial.

 

Atesa la proximitat amb el centre d’exàmens de la Dirección General de Tráfico (DGT) i amb el coneixement previ que la pròpia DGT havia alertat que sospitaven d’un grup de persones que, de forma organitzada, facilitava les respostes dels exàmens a candidats que feien les proves, els policies van intervenir tot el material telemàtic que duien els quatre homes.

 

Al mateix temps es va enviar una dotació al centre d’exàmens. Un cop acabada la prova, van comprovar que la persona, el nom de la qual havien localitzat al cotxe, es trobava fent el test per aconseguir el permís de conduir. Després de parlar amb ell, va reconèixer que havia estat rebent les respostes a través d’un sistema de telefonia mòbil ocult a la roba i que estava en connivència amb els quatre ocupants del vehicle identificats a la travessia del Carril.

 

Un cop recollit el testimoni de les persones implicades i comissats els estris, es passarà tota la informació a la Guàrdia Civil per tal que segueixin el fil de la investigació.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.