Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Mostrar't celebra la 22a edició

L'actuació de Tokaji Quartet de demà a les vuit del vespre a l'Estació Espai Jove serà el tret de sortida d'un nou cicle d'exposicions.

La 22a edició del Mostrar’t ja està a punt. El tret de sortida serà demà, dijous 14 de gener, a les 20 h, a l’Estació Espai Jove amb un concert de Tokaji Quartet, una formació de quatre músics que, provinent de dos mons diferents, conflueixen en aquest projecte en el qual la música clàssica i la moderna s’ajunten per fer un viatge de Viena a Memphis. De teló de fons es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà el Mostrar’t fins al juny de 2016.

 

El Mostrar’t és un projecte de l’Ajuntament de Girona que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalia, oferint-los un espai on exposar la seva obra durant un mes, de manera gratuïta, donant-los suport i orientació per poder-ho fer i difondre-ho a tota la ciutat.

Gairebé un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de l’Estació durant aquests vuit anys i han convertit l’espai en un de nou amb cada exposició, han enriquit l’espai jove amb colors i visions diferents i, en definitiva, han compartit el seu art amb molts altres joves.

Els artistes que conforme a aquesta vint-i-dosena edició són Eduard Galià, Soraya Güell, Albert Broc, Paula Sumber i Daniel Luque. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.