Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Cavalcada de Reis tornarà a portar la màgia als carrers de Girona el dia 5 de gener

La rua sortirà, com cada any, des del passeig del General Mendoza a les 18.30 h.

La tinenta d’alcalde i regidora adjunta a l’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona, Marta Madrenas; el president de la Confraria de Jesús Crucificat – Manaies de Girona, Narcís Reixach, i el coordinador de la cavalcada, Xavier Cassan, van presentar ahir el matí la Cavalcada de Reis d’aquestes festes de Nadal.

La rua sortirà, com cada any, des del passeig del General Mendoza a les 18.30 h del proper 5 de gener i arribarà aproximadament a les 20 h a la plaça del Vi, on els Reis d’Orient pronunciaran el pregó. La cavalcada passarà pel carrer d’Ultònia, pel carrer del Migdia, pel carrer de la Creu, pel carrer de Joan Maragall, per la plaça de Pompeu Fabra, per la Gran Via de Jaume I, per l’avinguda de Sant Francesc, per la plaça de Catalunya, per la plaça de Jacint Verdaguer i per la pujada del pont de Pedra. El campament es muntarà a partir de les 15.15 h al jardins de la Infància i les precavalcades sortiran a les 16.30 h.

“Estem molt orgullosos de la nostra cavalcada, una cavalcada austera però màgica i especial, que fa vibrar tant a grans com a petits i que és capaç d’atraure persones d’arreu”, va remarcar la regidora Marta Madrenas.

Una de les principals novetats d’aquest any seran unes polseres identificatives de seguretat per als nens i nenes que des de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona es repartiran gratuïtament el mateix dia 5. El punt de lliurament de les polseres serà la plaça de Catalunya en horari de 10 a 13 h i de 15 a 19 h. Es tracta d’una iniciativa que es posa en marxa en esdeveniments amb grans concentracions de persones per tal de localitzar fàcilment els infants en cas de pèrdua, ja que a la polsera s’hi pot anotar el nom del nen i el número de telèfon mòbil de contacte del responsable.

Enguany participaran a la cavalcada 268 persones, de les més de 300 que formaran part també de l’organització de la rua, i es repartiran 2 tones de caramels aptes per a celíacs i per a persones amb tot tipus d’intoleràncies.

Podeu consultar més informació al web www.girona.cat/nadal
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.