Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Moció presentada pel grup municipal de la CUP-Crida per Girona per un compromís de Girona amb el clima

Moció aprovada pel Ple de l'Ajuntament de Girona del 14 de desembre de 2015.

El grup municipal de la CUP-Crida per Girona va proposar, al Ple del 14 de desembre de 2015, el següent acord que finalment es va aprovar: 

Primer.- Redactar un Compromís de Girona amb el Clima que tingui per objectiu reafirmar els compromisos adquirits en la lluita municipal contra el canvi climàtic, així com marcar-ne de nous que situïn aquest eix en una de les prioritats de l’actual mandat i els posteriors.

Segon.- Elaborar aquest document a partir del treball realitzat fins ara en el marc de la Taula Municipal sobre el Canvi Climàtic, i prenent d’exemple la proposta impulsada recentment per l'Ajuntament de Barcelona en termes similars. Igualment, el document fixarà com a mínims els acords presos a la Conferència de París, i haurà de ser elaborat i acordar en el marc de la Taula Municipal sobre Canvi Climàtic amb les entitats i els moviments socials gironins que dinamitzen aquesta lluita en l’àmbit municipal.

Tercer.- Aprovar aquest Compromís de Girona amb el Clima abans de l'estiu del 2016, i organitzar, en el marc del seu procés d’elaboració, una jornada oberta i participada per la ciutadania de Girona.

Quart.- Aprovar la incorporació de Girona a la coalició mundial de ciutats "Compact of Mayors", sorgida del 2014 United Nations Climate Summit, que treballa amb un mètode comú les polítiques municipalistes contra el Canvi Climàtic.

Cinquè.- Comprometre l'Ajuntament amb la difusió i la visibilització de tots els actes que busquin conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic i la necessitat de transformar les polítiques públiques per aturar aquest procés de destrucció del planeta Terra.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.