Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Hip Hop acrobàtic de Sinestesia, Otello, "Ser-ho o no" dirigida per Flotats, el Mag Lari o Don Joan (Julio Manrique), protagonistes del programa gener-juny del Teatre Municipal

Avui s'ha obert la venda d'entrades a través del web girona.cat/teatremunicipal i de les taquilles del Teatre Municipal i de l'Auditori de Girona.

La programació estable de gener a juny de 2016 del Teatre Municipal de Girona serà plural i tindrà espectacles de tots els àmbits i públics, inclourà representacions a la Mercè i al Centre Cívic Sant Narcís, i comptarà amb rostres coneguts com Àlex Rigola, Josep Maria Flotats, Lluís Marco, Eduard Fernández, Julio Manrique o Joan Pera.

Així ho han explicat aquest matí en roda de premsa l’Alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el director del Teatre Municipal, Josep Sánchez. “Tenim la mirada posada en tots els vessants del teatre” ha dit l’alcalde, que ha convidat a tots els gironins “a aprofitar aquesta gran oportunitat de gaudir del Teatre a preus assequibles i amb diferents formats”.

Els amants de la dansa podran gaudir de l’espectacle Sinestesia a càrrec de la companyia Iron Skulls (14 de febrer a les 19h) i també d’una nova visió de “Carmen, el traïdor” a càrrec de Il balletto di Siena (15 de maig a les 19h). També hi haurà espai per la màgia del Mag Lari, que presentarà l’espectacle de gran format Ozom (19 i 20 de març), i pel circ de l’Ateneu 9barris (24 d’abril a les 18h). En clau d’humor, destaca l’actuació d’en Peyu amb iTime (31 de gener a les 19h) i els pallassos de la companyia XaropClown (13 de febrer a les 18h) amb el projecte solidari Pallassos d’Hospital. L’escenari del Teatre Municipal també comptarà amb la interpretació d’un dels millors guions de Woody Allen, l’obra “Marits i mullers” dirigida per Àlex Rigola (6 de febrer a les 21h).

Per els més innovadors, l’Auditori de la Mercè acollirà “La gent” de Pérez&Disla (5 de març), “La filla de Chagall” de Ferran Joanmiquel (31 de març i 1 d’abril) o “Al vostre gust” de la companyia Parking Shakespeare (26 de maig a les 21h).

Per al públic familiar s’han pensat espectacles com “La mongeta màgica” de la companyia Festuc Teatre (31 de gener a les 12h), “Tot plegat” de la companyia Teatre Mòbil (28 de febrer a les 12h), “El carreró de les bruixes” de la companyia PocaCosa Teatre (1 de maig a les 12h) o una versió lliure de “Momo” de la companyia Anna Roca (7 i 8 de maig). A més a més, s’han preparat tallers familiars per conèixer els valors i l’essència dels espectacles d’una forma lúdica, educativa i reflexiva.

En l’àmbit de l’opera, el Teatre Municipal com a membre del Cicle Òpera a Catalunya, aposta un any més per la producció Otello de Verdi de l’Associació l’Associació dels Amics de l’Òpera de Sabadell. Aquest espectacle serà també un homenatge al 4rt centenari de la mort de Shakespeare.

La venda d’entrades per als espectacles ha començat avui a les 13 hores i es podrà realitzar a través del web www.girona.cat/teatremunicipal o a les taquilles del Teatre Municipal (de dimarts a divendres de 13 h a 17 h i de l’Auditori de Girona (de dimarts a divendres de 17 h a 19 h). 

 
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.