Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Auditori celebra el seu 10è aniversari amb concerts de Vladimir Ashkenazy, Stanley Clarke, Pinchas Zukerman, Naturally 7, Bebe o Roger Mas

Les entrades es posen a la venda el dijous 17 de desembre a partir de les 13 hores.

L’Auditori de Girona inaugurarà la nova programació, de gener a juny, amb un concert de Jordi Savall el dimarts 19 de gener. Aquest serà l’inici d’una extensa programació de gran qualitat, treballada per arribar al màxim de públic possible i amb gran diversitat d’estils i gèneres. Una temporada en la qual l’equipament gironí, consolidat com un escenari de referència, compleix 10 anys des de la seva inauguració, i ho celebrarà convidant el pianista Vladimir Ashkenazy, el 24 d’abril, i amb una jornada de portes obertes, el 29 de maig.

Al llarg d’aquests deu anys, l’Auditori ha destacat per la qualitat i l’excel·lència artístiques de les seves propostes, és un projecte exemplar al territori i marca el prestigi musical de la ciutat de Girona. Per l’escenari gironí han passat grans artistes, nacionals i internacionals com ara Paco de Lucía, Jessye Norman, Valery Gergiev, Lorin Maazel, Ryuichi Sakamoto, Brad Mehldau, Ainhoa Arteta, Jane Birkin, Chick Corea, Michel Camilo, Jackson Browne, Maria Bayo, Luz Casal, Julieta Venegas, Miguel Poveda, Maria Joao Pires o Rosario Flores entre moltíssims altres.

La programació d’aquest desè aniversari està formada per un total de 31 concerts, 19 de música clàssica, 9 de música moderna i 3 concerts familiars. Per complementar l’oferta de concerts i amb la vocació de cercar nous públics, l’Auditori de Girona ha programat la línia Auditori Obert, amb una oferta paral·lela als concerts i formada per múltiples activitats com ara cursos, conferències prèvies a concerts, concerts per a les escoles o exposicions, que complementen i reforcen el caràcter formatiu i educatiu de l’equipament, i la voluntat d’arribar a tots els públics.

Algunes de les cites ineludibles d’aquesta nova temporada de clàssica seran: el prestigiós director d’orquestra i pianista Vladimir Ashkenazy (24 abril), que, juntament amb el seu fill oferiran un concert a dos pianos. Jordi Savall (19 gener) ofereix el concert inaugural de la temporada amb Les Concerts Royaux i Les Nations de Couperin. L’Orquestra Simfònica de Viena (14 febrer), torna a Girona cinc anys després, i en aquesta ocasió sota la direcció d’Adám Fischer. El pianista Alexei Volodin actuarà al costat de l’Orquestra de Cambra de Munic (6 març), i torna a l’escenari gironí la Royal Philarmonic Orchestra i el violinista i director d’orquestra Pinchas Zukerman (22 maig).

La programació de música moderna comptarà l’única actuació a l’estat espanyol de la formació The Stanley Clarke Band (11 març), en coproducció amb el Black Music Festival. Roger Mas farà el concert de presentació oficial a les comarques gironines del seu nou treball Irredempt (12 febrer). La cantant Bebe (30 gener), després de quatre anys de silenci, presenta a Girona el seu darrer treball. Els impressionants Naturally 7 (7 maig) oferiran a l’Auditori un concert únic a l’estat espanyol, i en coproducció amb el Girona a cappella festival. I des de l’Auditori, també s’organitza el concert que Malú oferirà al Pavelló Municipal Girona – Fontajau (30 abril), i que serà concert d’estrena de gira a Catalunya

Totes les entrades i abonaments es posen a la venda demà, 17 de desembre, a través dels canals habituals. 

 
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.