Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona ofereix una setantena d'activitats per a joves el primer trimestre del 2016

Dilluns vinent, dia 14 de desembre, s'obriran les inscripcions per participar a les propostes que tindran lloc a l'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i el Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà.

L’Ajuntament de Girona, a través de la Secció de Joventut, oferirà una setantena d’activitats per a joves en la nova programació per al primer trimestre del 2016. El pròxim dilluns, dia 14 de desembre, s’obriran les inscripcions per a les activitats programades, que tindran lloc entre gener i març de 2016. Es tracta d’un total de 70 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, concursos, torneigs, concerts i mostres artístiques.

L’Estació Espai Jove presentarà el 3r cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón” per informar els joves interessats en viure una experiència a l’estranger per treballar, estudiar o millorar els seus idiomes. Hi haurà, a més, assessorament per als que volen iniciar el seu propi projecte empresarial i un gran nombre d’activitats dirigides a ajudar els joves que vulguin iniciar un procés de cerca de feina. En l’àmbit de formació també s’oferiran grups de conversa d’anglès i català.

Cal destacar, també, altres serveis i projectes com les orientacions per a famílies o els tallers d’èxit escolar. El primer trimestre del 2016 hi haurà també la 22a edició del Mostrar’t amb cinc artistes emergents de la ciutat. Al llarg del mes de febrer també s’obriran les inscripcions per participar al 360fest, el festival dels alumnes dels instituts de secundària de Girona i Salt que se celebrarà el dissabte 30 d’abril al parc del Migdia.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi projectes com la Ràdio Atòmica (www.radioatomica.cat), els grups de conversa en anglès o els grups de ball que es troben cada setmana a l’equipament juvenil. Pel que fa a la formació, Els Químics oferirà novament tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica.

A l’espai també s’hi podrà visitar l’exposició “Sota pressió”, que vol facilitar eines per identificar la pressió social, estratègies per fer-hi front i propiciar la reflexió sobre la presa de decisions en situacions de grup i la seva influència sobre l’ús de drogues i l’aprofitament del temps d’oci.

El Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i xerrades vinculades a l’orientació acadèmica que s’ofereixen regularment a l’espai.

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es podran fer en línia a partir del proper dilluns.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.