Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Jornada de debat sobre l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Girona (EDUSI)

Avui a les 11.30 h a la Sala Miquel Diumé es farà la presentació pública de l'esborrany de l'EDUSI i es recolliran aportacions d'agents econòmics i socials, així com de la ciutadania en general.

L’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) per al període 2014-2022 és un instrument que té com a objectius: establir les principals línies estratègiques de la ciutat en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), afavorir una economia de baix nivell d’emissió de CO2, la conservació i la protecció del medi ambient, la promoció de la inclusió social i la lluita contra la pobresa. Si el projecte EDUSI de l’Ajuntament de Girona és seleccionat, serà cofinançat a través del programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2022.

Per aconseguir aquest finançament europeu és necessari presentar una estratègia integrada de ciutat. Per aquest motiu l’Ajuntament de Girona esta finalitzant la redacció de l’EDUSI, un document a través del qual es fa una diagnosi transversal que defineix les necessitats, prioritza resoldre les problemàtiques i potencia els principals actius de Girona. L’EDUSI defineix prioritats d’actuació en relació a objectius temàtics i també prioritats d’inversió.

En aquesta jornada, que tindrà lloc el dijous 17 de desembre a les 11.30 h a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona, es presentarà públicament les línies estratègiques de l’EDUSI i es recolliran aportacions d’agents econòmics i socials, així com de la ciutadania en general. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, obrirà a l’acte i seguidament Juan Lucena (Bos Consulting) introduirà l’EDUSI i els objectius de l’estratègia europea Europa 2020, i la tinent d’alcalde d’Hisenda i Sostenibilitat, Ma Àngels Planas, explicarà l’EDUSI de la ciutat de Girona. Finalment s’obrirà el torn de preguntes i aportacions ciutadanes.

El passat 11 de desembre, amb l’objectiu de recollir el màxim d’aportacions ciutadanes sobre l’EDUSI, l’Ajuntament de Girona va obrir una enquesta en línia, que demà també es podrà respondre amb paper. Les preguntes de l'enquesta estan organitzades per grups i cada grup correspon a una línia d’acció.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.