Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal porta a terme una nova edició de la campanya "Joguina segura" per controlar la seguretat de les joguines a les botigues

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la setmana que ve començaran les inspeccions als establiments comercials de la ciutat.

 La Policia Municipal de Girona ha engegat una nova edició de la campanya “Joguina segura”, que té com a objectiu controlar la seguretat de les joguines a les botigues de la ciutat. Les inspeccions als establiments comercials començaran la setmana vinent i s’allargaran fins a la vigília de Reis.

 

El dispositiu va començar el mes de novembre amb sessions de formació als agents, coordinades amb l’Agència Catalana de Consum, amb la finalitat de conèixer la normativa que han de complir les joguines per permetre’n la comercialització sense riscos. Aquests requisits vénen establerts per una normativa específica d’obligada aplicació a tots els països de la Unió Europea i que està relacionada amb l’etiquetatge, en el qual s’ha d’informar de forma eficaç d’aspectes diversos sobre la utilització del producte així com de les situacions de risc que comporta fer-ne un ús inadequat.

 

Les inspeccions es portaran a terme en les botigues específiques de joguines i en les botigues anomenades “multipreu”. Els agents informaran els titulars dels establiments de la normativa que els pugui afectar, i si és convenient, de la normativa que s’hagi incomplert en cas de localització de joguines que no compleixin els requisits establerts per la Unió Europea i l’Agència Catalana de Consum.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.