Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Gran Circ de Nadal de Girona portarà 46 artistes de 12 països al pavelló de Fontajau

29 acròbates, mags i pallassos; 8 ballarines, 8 músics i una cantant, a més d'una orquestra en directe, formaran part de les actuacions de l'espectacle "Màgic", que es podrà veure del 25 al 28 de desembre a la ciutat.

Les grans il·lusions seran l’eix central de Màgic, l’espectacle completament renovat que portarà enguany el Gran Circ de Nadal de Girona a la ciutat. Un total de 46 artistes procedents de 12 països protagonitzaran una catorzena d’atraccions que es podran veure del 25 al 28 de desembre al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau. Aquest és el segon any que el Gran Circ de Nadal arriba a Girona, després de l’espectacle de circ de Nadal sobre gel que es va oferir el Nadal del 2014.

El programa d’aquest Nadal està integrat per una selecció de grans noms de la màgia i del circ internacional com els Jidinis Magic Co., de Las Vegas; l’escapista càntabre Raúl Alegría; el Duo Kybalion, de Rússia i Argentina; l’amazona francesa Gaby Dew; l’ensinistrador de cavalls francès Sacha Houcke; la ucraïnesa Olha Hapanovych amb un espectacle de teles aèries; la trapezista italiana Claudia Rossi; la companyia ucraïnesa de perxes volants Troupe Shekin, i el grup de volteig acrobàtic etíop Troupe Afrika. També es podran veure els pallassos portuguesos Nery Brothers, el ballet francès La Flambéé i l’Orquestra del Gran Circ de Nadal sota la direcció del francès Vincent Guibert.

La tinenta d’alcalde i regidora adjunta a l’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona Marta Madrenas ha subratllat que el Gran Circ de Nadal “contribueix a dotar d’un relat potent a la ciutat en aquestes dates”. Madrenas ha posat èmfasi també en el valor solidari del circ, ja que es destinaran 350 entrades de l’espectacle per a famílies que es troben en una situació de vulnerabilitat.

Per la seva banda, el director del Gran Circ de Nadal de Girona, Genís Matabosch, ha explicat que el que es podrà veure aquestes festes nadalenques a la ciutat “és segurament el millor espectacle de circ que s’ha vist a Girona en els darrers 90 anys”, tant per “la procedència com per la trajectòria i els guardons dels artistes participants”. Matabosch ha afirmat també que el circ porta ja més de 7.000 entrades venudes.

Per últim, el vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Benestar, Albert Piñeira, ha remarcat, fent referència al fet que es tracta tot just de la segona edició del circ, que “és una història curta però que ja ha començat a ser una història d’èxit i així seguirà sent”. Piñeira ha atribuït l’èxit del Gran Circ de Nadal tant a l’empresa que l’organitza, Circus Arts Foundation, com al model de col·laboració pública i privada, però, sobretot, al públic.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.