Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona estrena dues estacions noves de Girocleta ubicades al barri de Sant Narcís

Amb la incorporació del servei al passeig de Ramon Berenguer II i la plaça d'Europa el nombre de parades a la ciutat s'amplia fins a setze.

La ciutat de Girona ha estrenat avui dues noves estacions de Girocleta: una ubicada al passeig de Ramon Berenguer II “Cap d’estopes” i una altra ubicada a la zona de la plaça d’Europa (al carrer de Josep Maria Gironella). Amb aquestes dues noves incorporacions, situades al barri de Sant Narcís, la xarxa d’estacions de Girocleta de la ciutat arriba fins a 16 parades, el doble de les estacions amb les quals va començar el projecte (8 parades el 2009) i el nombre de bicicletes al carrer puja fins a les 210 (una quarantena més que fins ara).

“Amb aquesta actuació donem compliment a una de les accions previstes tant al Pla de mobilitat urbana com al pla de govern i ampliem un servei que és, per a nosaltres, un pilar estratègic en el desenvolupament de la mobilitat sostenible a la ciutat”, ha remarcat el tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

Actualment el servei de Girocleta compta amb 1.810 usuaris, que disposen d’una tarifa anual de 30 euros que els permet fer ús del servei de forma gratuïta durant els primers 30 minuts de cada viatge. Després de la primera mitja hora l’usuari paga 0,5 euros per cada fracció de 30 minuts, amb un màxim de 2 hores en total. El servei està operatiu tots els dies de l’any entre les sis del matí i la una de la matinada.

La xarxa pedalable de Girona té actualment 29 km de longitud i es preveu que s'ampliï fins a 33’9 km en els propers mesos. A més a més hi ha 27 km de vies amb limitació de velocitat a 30 km/h, una mesura permet que les bicicletes i els vehicles de quatre rodes comparteixin la via. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.