Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 200 activitats amenitzaran el Nadal a Girona

La ciutat acollirà propostes per a tots els públics i per a tots els gustos i els barris seran protagonistes de gran part d'aquests actes.

Fins al dia de Reis, Girona serà l’escenari de més de dues-centes activitats que amenitzaran les festes de Nadal a la ciutat. Propostes consolidades com els tallers de fanalets i de tions, la Sant Silvestre, els 6 Museus per Nadal, la pista de gel o el Lleuresport formaran part de la programació nadalenca a Girona al costat de noves iniciatives com el Girona Street Food Market, que celebra enguany la segona edició el 19 de desembre al carrer del Migdia; la segona edició també del Gran Circ de Nadal o el concert de Cap d’Any a la Catedral, que, tot i haver-se creat recentment, s’han fet ja un lloc a l’agenda festiva dels gironins.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació, Empresa i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, ha destacat que les activitats s’han pensat per a tots els públics i tant per als gironins i gironines “com per atraure visitants a la ciutat aquests dies, per tal que coneguin Girona i el nostre teixit comercial”.

La regidora ha subratllat també la implicació de les associacions de veïns, de comerciants i altres entitats en l’organització dels actes, que enguany guanyen pes als barris de la ciutat “per tal de fomentar la cohesió entre tots els sectors de la ciutat”. En aquest sentit, Plana ha explicat que les llums nadalenques s’han ampliat a zones comercials dels diferents barris i, en llocs com Santa Eugènia o Sant Narcís, se n’han allargat els recorreguts.  

 
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.