Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Tot Nuvis Girona, el saló de referència per als casaments i celebracions

La 23a edició tindrà lloc del 27 al 29 de novembre al Palau de Fires i comptarà amb la participació de 122 expositors, que mostraran les seves propostes en una superfície de 4.000 m2

La 23a edició de Tot Nuvis Girona es convertirà, del 27 al 29 de novembre, en el punt de referència per a les parelles que preparen el seu casament i també per a les persones que volen organitzar qualsevol tipus de celebració, com ara un bateig, una comunió o un sopar d’empresa, entre d’altres. El saló nupcial ocuparà una superfície de 4.000 metres quadrats al Palau de Fires de Girona, on els 122 expositors participants oferiran totes les seves propostes al públic assistent. Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 27 a les 4 de la tarda, mentre que dissabte i diumenge ho farà a les 11 del matí. Es podrà visitar els tres dies fins a 2/4 de 9 del vespre.

El saló, organitzat per Fira de Girona, és una magnífica ocasió per a què els nuvis puguin rebre assessorament personalitzat i també conèixer diferents propostes per a tot allò relacionat amb el seu enllaç, com ara el viatge de noces, els vestits de nuvi i núvia, les invitacions, la música, la fotografia, la decoració floral, la llenceria més fina, les aliances i els diferents serveis de restauració que ofereixen càterings, restaurants, hotels i pastisseries, entre molts d’altres. Tot Nuvis no se centra només en els casaments. Sota el lema ‘Tot celebracions’, totes les persones que vulguin organitzar un acte de qualsevol tipus podran trobar la informació concreta, detallada i de valor per dissenyar la seva celebració.

Una quinzena de sectors representats

Els expositors presents al saló oferiran les seves novetats i propostes en un lloc adient per fer negocis i intercanviar opinions. Les empreses relacionades amb el món de les celebracions tenen en Tot Nuvis Girona un marc ideal per donar-se a conèixer i ampliar la seva cartera de clients. Així mateix, aprofitaran la celebració del saló al Palau de Fires de Girona per organitzar promocions i sortejaran nits d’allotjament, menús degustació, reportatges fotogràfics i vestits de núvia, per citar-ne alguns, i també oferiran descomptes en serveis d’organització i decoració, en barres lliures de begudes i en tractaments estètics, entre d’altres. Els visitants, per la seva part, trobaran al saló informació útil i de valor sobre les alternatives, idees i novetats per organitzar els seus actes.

Entre la quinzena de sectors representats destaquen per sobre de tots el de la restauració i espais per a casaments (un 47,1%) i el de foto i vídeo (20,87%). A banda d’aquests, els assistents a Tot Nuvis també podran trobar informació relacionada amb els vestits de nuvis, festa i complements; l’animació; els serveis d’organització; els viatges; la bellesa; les flors; els detalls; els cotxes; les edicions i publicacions; la joieria; la llenceria, i la decoració d’espais.

A banda de conèixer el que proposen els diferents expositors, els visitants podran gaudir també amb els nombrosos tallers i amb les activitats que estan pensades per oferir un assessorament personalitzat. La mostra inclou les tradicionals desfilades, que aquest any s’amplien i es diferencien entre la moda estrictament nupcial, amb desfilades de vestits de núvia i roba de nuvi, llenceria, joies i rams, per una banda, i la moda de celebracions, amb vestits de cerimònia, llenceria, banyadors i altres complements com ara maletes, per l’altra.

Pep Poblet actua a la inauguració

El saló nupcial obre les seves portes divendres a les 4 de la tarda, i la inauguració oficial tindrà lloc una hora més tard amb l’actuació en directe del saxofonista Pep Poblet, que repetirà actuació el dia següent a 3/4 de 5 de la tarda. El dissabte al matí els visitants podran conèixer les noves tendències i protocol dels casaments (2/4 de 12 del migdia) i les tendències en altres celebracions (1 del migdia), gràcies a Laura Rusiñol, organitzadora d'esdeveniments.

Tot Nuvis inclou tres desfilades nupcials (el dissabte i el diumenge a 2/4 de 7 de la tarda i el diumenge a les 12 del migdia), i dues de tot celebracions (el dissabte i el diumenge a les 5 de la tarda), en les quals es presentaran les últimes tendències en moda nupcial i en moda de festa, amb la participació de diferents firmes expositores al saló, així com una presentació i degustació de còctels d’autor (diumenge a la 1 del migdia) a càrrec de Cocktail Time. El programa inclou l’actuació en directe de la soprano Susanna del Saz, de la companyia Òpera Prima, acompanyada de la també soprano Elena Martinell el dissabte a 1/4 de 7 de la tarda, i en solitari el diumenge a 3/4 de 5 i a 1/4 de 7 de la tarda. Els visitants també podran gaudir amb les exposicions permanents de vestits de núvia de paper de l’Associació de Dones del Coro de Sarrià de Ter, d’ornamentació floral central a càrrec de Flors Laguarda, i de rams de núvia del Gremi de Floristes de Girona.

Augmenten els casaments a les comarques gironines

L’any passat es van celebrar prop de 2.900 casaments a les comarques gironines, un 9,61% més que el 2013, segons les dades que ha publicat l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat). Els 2.896 enllaços representen la xifra més alta a la demarcació des del 1980. Els matrimonis es van disparar sobretot al Pla de l’Estany (36,1% més que l’any passat), al Ripollès (+30%) i a l’Alt Empordà (+25,8%). El Pla de l’Estany, a més, té la segona taxa de nupcialitat més elevada de Catalunya amb 4,7 casaments per cada 1.000 habitants, només superada pel Solsonès (5,5). En aquesta llista destaquen també el Ripollès (4,1), el Gironès (4) i l’Alt Empordà, el Baix Empordà i la Garrotxa (3,9). 

FONT: Fira de Girona

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.