Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Trobada entre l'alcalde de Girona i el nou Cònsol General dels EUA a Barcelona

Marcos Mandojana, que va prendre possessió del càrrec el passat 15 d'agost, es va reunir el passat divendres al matí amb l'alcalde Carles Puigdemont.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, es va reunir per primer cop amb el recent nomenat Cònsol General dels EUA a Barcelona, Marcos C. Mandojana. La trobada es va celebrar el divendres 23 de novembre al matí al despatx de l’alcaldia gironina i va servir per establir els primers contactes institucionals.

Marcos Mandojana va prendre possessió del càrrec de Cònsol General dels Estats Units d’Amèrica a Barcelona –amb jurisdicció a Catalunya, Aragó i el Principat d’Andorra– el 15 d’agost de 2015. Com a diplomàtic de carrera, el Mandojana ha ocupat els següents càrrecs: Director Adjunt del Departament d’Estat per a la regió del Sud-est Asiàtic Continental; Assessor Especial del Subsecretari d’Estat Bill Burns; Conseller Polític Adjunt a l’ambaixada dels EUA a Bogotà (Colombià); Conseller Econòmic Adjunt a l’ambaixada dels EUA a Lima (Perú); Responsable per a Hondures i Panamà a l’Oficina d’Afers Centreamericans del Departament d’Estat; Cònsol d’Afers Polítics, Econòmics i Consulars a l’ambaixada dels EUA a Lisboa (Portugal); i Cònsol d’Afers Polítics i Consulars a l’ambaixada dels EUA a Manila (Filipines).

Abans d’incorporar-se al servei diplomàtic dels EUA al 2000, el cònsol general Mandojana va treballar al National Democratic Institute for International Affairs (NDI). A més, ha treballat també per al senador Bill Frist (R-TN) i com a investigador biomèdic al Brasil i a Carolina del Nord.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.